Как да изберете бална рокля според фигурата

Как да изберете бална рокля според фигурата
Мода

Как да изберете бална рокля според фигурата

Баловете наближават, а избирането на бална рокля е труден процес. Всяка година момичетата полудяват, опитвайки се да намерят перфектната рокля, която да превърне бала в незабравим. Но това, което е перфектно за едно момиче, може да не е за друго. С толкова много опции, как е възможно да намерите правилния?

Независимо от вашия размер, форма или специфичен тип тяло, тази невероятна рокля е там и ви очаква. Ключът към намирането на подходящата абитуриентска рокля е да разберете какво работи и какво не за вашата форма на тялото. Искате рокля, която ще подчертае всички черти, които обичате, и ще скрие всички, които не харесвате. Затова е важно да съответствате на вашия тип тяло с рокля, която ще ви накара да изглеждате абсолютно зашеметяващо.
Ето няколко съвета, които ще ви помогнат при търсенето:

Искате да излезете с него? Поканете го

8 черти на жената, с които привлича мъжа

Как да поддържаме боядисаната коса здрава и сияйна

infomax-logo-50-15-HW  Неделя Щонова: Това образува в теб такива едни вълшебни мехурчета …

Как да изберете бална рокля според фигурата

Тип тяло „пясъчен часовник“

бална рокля
Как да изберете бална рокля според фигурата снимка: pinterest

Тялото с формата на „пясъчен часовник“ или X форма има рамене и ханш, които са приблизително еднакви по размер и има дефинирана талия. Момичетата с този тип тяло ще искат външен вид, който показва по-малката ви талия и разширява раменете, за да привлече вниманието към лицето. Вие ще искате да подчертаете тези невероятни извивки, а не да ги скриете под тон плат. За да направите това, бална рокля с форма на русалка, които прегръщат всички извивки и след това се разширяват в долната част, са начинът да отидете. Този стил ще подчертае всички тези невероятни черти просто красиви!

Миниатюрен тип тяло

бална рокля
Как да изберете бална рокля според фигурата снимка: pinterest

За ​​момичета с дребно телосложение е важно да покажете своята малка форма, а не да я криете! Вашата дребна фигура ще се изгуби в дълги, бухнали, подобни на бални рокли. Те ще надвият тялото ви и ще ви накарат да се почувствате сякаш се давите в роклята. Вместо това изберете бална рокля стил с къс подгъв. Късите абитуриентски рокли са най-добрите за показване на невероятната ви форма, подчертавайки всичките ви страхотни черти. И ако късата не ви харесва, заложете на рокля до коляното, която също е страхотна кройка за дребнички момичета.

Тип тяло тип круша

бална рокля
Как да изберете бална рокля според фигурата снимка: pinterest

Ако вашият тип тяло е с форма на круша, определено ще искате визия, която подчертава всичко от талията нагоре. За да направите това, намерете неща, които ще привлекат вниманието към горната част на тялото ви, като декорации от мъниста и дантела. Също така е важно да намерите бална рокля, при която бюстът е втален, за да създаде баланс между горната и долната част на тялото ви. Плътните поли, които се разширяват в долната част, също са страхотни характеристики. Комбинацията от всички тези стилове ще покаже всичките ви най-добри черти на бала!

Правоъгълен тип тяло

бална рокля
Как да изберете бална рокля според фигурата снимка: pinterest

Момичетата с правоъгълен тип тяло имат по-скоро „момчешка“ фигура, като бедрата и раменете са почти еднакви по ширина. По принцип тези момичета нямат голяма талия, така че е важно да намерите рокля, която създава илюзията за талия, която не подчертава липсата на такава. За да отклоните вниманието от талията към лицето, добър избор са бална рокля с много детайли в горната част. Друг вариант са рокли, които се пристягат на талията или такива с различен цвят в горната част от долната. Всички тези стилове ще ви помогнат да изглеждате страхотно!

Тип тяло тип ябълка

бална рокля
Как да изберете бална рокля според фигурата снимка: pinterest

Когато се опитвате да намерите рокля за вашето красиво тяло с форма на ябълка, изберете имперска талия. Едноцветните смели рокли с имперска талия изглеждат страхотно на момичета, които имат по-скоро тяло с форма на ябълка. Те подчертават бюста и изпъкват отдолу, създавайки стил, който със сигурност ще ви изглежда страхотно! Вече имате страхотни съвети, които ще ви помогнат да съобразите вашия тип тяло с правилната бална рокля. Така че отидете там и намерете тази рокля, която ще ви накара да изглеждате страхотно на балната вечер.

Tagged , ,
на горе