астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 6 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Свържете се с изключителен човек. Любимият човек е дар, който трябва да бъде оценен. Нека мечтите ви бъдат мащабни! Има невидими сили, готови да ги подкрепят и осъществят.

Как да се отървете от пигментни петна и кератоми по кожата?

infomax-logo-50-15-HW Захари Карабашлиев: А кой днес помни епопеята Добрич на 5-7 септември 1916 ?

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Докажете се като главния герой на грандиозното представление на живота си. Не забравяйте, че ще получите всичко, което искате, ако вложите сърцето и ума си в него. Отстоявайте това, в което вярвате, и не се страхувайте да правите малки грешки. Резултатът ще ви хареса!

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Постигнахте ли всичко, за което някога сте мечтали? Какви постижения вече има по пътя, който сте извървели? Сега погледнете към бъдещето и помислете за нови постижения. Изградете дългосрочни планове и си представете как можете да приложите вече натрупания опит за следващите победи.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Можете да се заемете с образованието си, което ще ви помогне да станете това, което винаги сте искали да бъдете. Вашите учители или ментори ще ви помогнат с това. Вслушайте се в техните идеи и съвети. Струва си да обърнете внимание и на духовния компонент на живота си.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Време е Раците да отделят време за своите чувства и емоции и да ги поставят на масата. Признайте какво мислите на близките си, разрешите дългогодишен конфликт. И не се страхувайте да бъдете честни за собствените си нужди и желания. Вашата откритост ще бъде истинска сила за вас.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Струва си да забавите бързия ритъм на живота и да се вслушате във вътрешното „Аз“. Какво точно искате в момента? Чувствайте се свободни да следвате желанията си. Обърнете внимание и на творческите импулси. Отървете се от идеята за „спасяване на света“, поне за този ден.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес си струва да се вслушате в това, което ви казват или съветват. Техните думи могат да бъдат много важни и да имат положителен ефект върху живота ви. Чувствайте се свободни да благодарите за уроците, които щедро споделят, защото скоро знанията на другите ще допринесат за вашето личностно развитие.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Слушайте сърцето си и продължете напред. Може би точно днес вашата сродна душа ще се срещне по пътя ви. Но не забравяйте за приятелите, които в този ден също могат да станат поне още един човек.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Всичко е свързано с комбинацията от седем планети, които сега са в ретроградно движение. Отделете време и се насладете на спокойствието. Не забравяйте, че закъсненията не са провали. Напротив, този ден ще се превърне в източник на нови полезни преживявания за вас.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Може би сега просто не е моментът. Или вашите стремежи всъщност няма да донесат това, което искате. Запомнете: Вселената знае по-добре! Опитайте се да не сте нервни и да се поддадете на ритъма, в който съществувате сега. Всичко има своето време!

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Това, за което сте мечтали, но сте смятали за невъзможно, сега е съвсем реално за вас. Спомнете си най-съкровеното си желание и смело го реализирайте, успехът е почти гарантиран. Имате подкрепата на планетите.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Дълго време не можете да намерите изход от някаква трудна ситуация? Днес ще го направите! Но си струва да запомните: все още трябва да положите усилия, за да го приложите на практика, никой няма да го направи вместо вас.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Издишайте и се опитайте да се насладите на положителните моменти от деня. И не забравяйте да благодарите на Вселената за това, което имате. Повярвайте ми, това вече е много!

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 6 септември 2023

на горе