астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 30 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Издигнете се над бурята и ще видите красотата на слънцето. Лесно е да мечтаете. Много по-трудно е да се изпълни. Така че, продължавайте да действате!

Есента е вдъхновение – топ 7 модни тенденции 2023

infomax-logo-50-15-HW Протест на енергетиците затвори АМ „Тракия“

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Вашата мъдрост днес е достатъчна, за да направите правилните избори, както и да осъществите някои благоприятни промени в живота си. Дайте начало на нещо ново.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Бъдете по-внимателни към знаците от Вселената. Напълно възможно е да чуете или случайно да забележите нещо, което ще ви подтикне към решаване на проблеми.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Ако чувствате, че имате нужда от специално ръководство, за да повдигнете духа си. Вдъхновението може да дойде под формата на книга или документален филм.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ако осъзнавате колко неподготвени сте били в някои области от живота си. Знайте, че е за добро, защото никога не е късно да се промените в градивна посока.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Бъдете доволни от това, което имате в момента. Концентрирайте се как да накарате парите да работят за вас. Всичко, което можете да направите, за да избегнете назряваща конфронтация, е да потушите страстите, преди да са избухнали.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Ако е време да преосмислите как можете да се обогатите, не се страхувайте да покажете уменията си и да използвате невероятния си потенциал.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Помислете върху закона за бумеранга. Помагайки на другите, вие в крайна сметка помагате на себе си, дори и да не е очевидно на мига.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес спокойно можете да вземете решение за нещо нетипично, особено ако сте обмислили и пресметнали предварително всички варианти и техните последствия.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Обърнете внимание на отношенията си с любимия човек. Трябва да проведете сериозен разговор, за да „изчистите“ недоразуменията.  Ако защитавате само интересите си, няма да постигнете това, което искате. Стремете се към консенсус с околните.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Вслушвайте се в интуицията си. Ако умът и опитът ви нашепват, че всичко е наред, докато интуицията твърди обратното, обърнете внимание на това.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Изненадайте хората с оптимистична нагласа и решение на всеки проблем, който се изпречи на пътят ви. Не мислете, че мненията са вградени в камък. Всичко може да се промени за миг. Не изпитвайте вина от това.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Това е вашето време за забавление, така че оставете работата настрана и се забавлявайте добре, оставяйки емоциите да диктуват правилата. Това е вашият ден да се възползвате от тези моменти на късмет и да ги превърнете в нещо голямо.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 30 септември 2023

на горе