астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 3 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Учителят: „Никога не противодействайте на доброто желание, което хората имат в душата си. Ние сами градим своя живот, според мислите и желанията, които имаме, дълбоко скрити в душата си.“

9 упражнения за укрепване на коленете

Астрологичен съвет за 3 септември 2023 3 идеи за стая за учене в дома

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Открийте приятели, които се движат в същата посока като вашата, която сте избрали и вие. Затова се обградете с хора, в чийто сърца гори нестихващ огън и желание за развитие.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Опитайте се да не се спирате на негативните аспекти на всяка ситуация. Бъдете отворени към положителни идеи, защото така ще можете да мислите за разрешаването на проблема. Бъдете търпеливи, докато чакате да се случат хубавите неща или когато се опитвате да постигнете целта.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Здравето на човека зависи от следните четири неща: от силата на неговия дух, от добротата на неговата душа, от светлината на неговия ум и от мекотата на неговото сърце.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ако продължите по правилния път, в крайна сметка ще стигнете до желаната дестинация. Работата трябва да се извършва последователно. Човек, който постига успехи, е този, който остава отдаден на идеята и въпреки обстоятелствата, без значение какви са те, върви уверено към целта си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Можем да избираме приятелите си! Така че, не се обграждайте с лицемерни хора, които избират и остават с вас само, заради печалба или лична изгода. Бъдете с тези, които ви правят по-добри и ви вдъхновяват да правите все повече и повече. Които ви мотивират да се движите, а не да се застоявате на едно място.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Всички сме били онеправдани или неразбрани в даден момент от живота, но ако продължаваме да се придържаме към миналото, няма да можем да оценим добрите неща и невероятните възможности, които стигат до нас в живота ни.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Ценете чувствата на хората, както цените своите. Ако сгрешите и решите да не се извинявате, то поне се вгледайте в себе си и там поправете погрешката си. Нежеланото извинение с нищо не допринася.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Каквото и да правите, правете го с пълна отдаденост или не го правете изобщо. Успехът в живота ще изисква да дадете най-доброто от себе си и тогава ще живеете без да съжалявате. Ако правите нещо на случаен принцип, без особен интерес или без желание, можете просто да го оставите.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Често казваме или правим неща прибързано, за които по-късно съжаляваме. Когато сте ядосани на нещо или някого, помислете за последствията. Във всеки спор има пауза и ако сте достатъчно умни, можете да го обърнете в своя полза. Не позволявайте на гнева да развали всичко.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Соломон е казал: „Този, който е търпелив, е по-добър от смелия и този, който владее себе си, е по-добър от завоевателя на града.“ Винаги помнете да запазите самообладание и да мислите за последствията.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Ако целите ви изглеждат непостижими през този ден, тогава е подходящ момент да съгласувате плана си за постигането им. Не приемайте провала като опция, нагласете платната си за успех и вървете плавно към целта си.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Можете да се учите от всеки. Всеки живот е история, изпълнена с уроци, готови за научаване. От всеки, когото срещнете в живота си, ще научите някакъв ценен урок. Опитът на човек, неговите страдания и постижения са възможност да научи нещо ново за себе си.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 3 септември 2023

на горе