астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 3 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 3 октомври 2023 г. за всички зодии: Вашата мисия в животът не е просто да оцелявате, а да процъфтявате. Правете го с малко страст, малко състрадание, малко хумор и стил.

Как да се грижите за зъбите на котката си

infomax-logo-50-15-HW Ето общите искания на всички протестиращи

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес е време за промяна! Новият ден ще ви даде и много възможности, които ще ви тласнат към действие нагоре. Звездите подсказват – не позволявайте на минали провали да ви дърпат към дъното и да ви пречат да осъществите плановете и желанията си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Бъдете не резултат от обстоятелства и инциденти, а резултат от вашите съзнателни решения и планове. Ако сте уморени да чакате най-доброто, тогава защо просто не започнете да действате?

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Помнете мечтите си и се борете за тях. Трябва да знаете какво искате от живота. Има само едно нещо, което прави мечтата ви невъзможна: страхът от провал.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Точно сега изглежда, че всички планети са с вас едновременно и винаги са готови да помогнат. Но дори и без това, вие сте в състояние самостоятелно да постигнете това, което искате. Не забравяйте да обедините всички усилия и ясно да си поставите цели си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: В този свят всеки се страхува да говори истината и да бъде себе си. А, вие? Вие притежавате необходимият вътрешен потенциал, за да докажете, че не се страхувате от това.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Оставете космическия план да се разгърне по предназначение и в точното време. Звездите ви казват, че сега най-важното за вас е да се отпуснете и да наблюдавате всичко, което се случва отстрани. Освен това, началото на пролетта е най-доброто време за любов.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Ако всичко изглежда перфектно в личен план, значи е така. Не се тревожете, както се случва всеки път, когато животът започне да се променя към по-добро. Благодарете на Вселената за благословиите, които получавате сега и за тези, които ще получите в бъдеще.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Нека пътят постепенно ви се разкрива на хоризонта на живота ви. Междувременно се наслаждавайте на процеса на себеоткриване. Помислете какво е работило за вас в миналото. Това ще ви даде добра представа как да начертаете пътя към бъдещето, за което винаги сте мечтали.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Вие сте главният герой на филма за вашия живот, така че трябва да повярвате в невъзможното и да нарисувате платното на собствената си картина с най-смелите цветове от палитрата. Една нова житейска история ще ви научи, че не можете да седите в зоната си на комфорт през цялото време.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: За вас е дошъл период на съзидание и съзерцание. Когато става дума за душевни въпроси, бъдете по-изразителни, дори понякога това да ви кара да се чувствате уязвими. Честността е красота. Красотата, която създава пространство за по-дълбока интимност със себе си и хората около вас.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Ако днес искате да сте възможно най-близо до любимите си хора, но те не ви отвръщат със същото, вместо да се разстройвате, приемете със спокойствие. Разбира се, това не означава, че трябва да отхвърлите чувствата и желанията си. Чувствайте се свободни да ги изразите.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Бъдете като истински анализатори. Не вярвайте на всичко, което чуете, понякога информацията се приема в изкривена форма. Намалете темпото и се огледайте. Дишайте дълбоко и се заемете с нещо любимо. Трябва да постигнете хармония и да погледнете на света по нов начин.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 3 октомври 2023 г.

на горе