астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 29 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Всичко, което се случва днес, не е случайно, останете в състояние на осъзнатост и обърнете внимание на всичко. Запишете всичко, което ви е интересно, след което анализирайте и направете изводи.

Синьо и жълто – перфектно съчетание за дизайн на дома

infomax-logo-50-15-HW Китайски хакери откраднали десетки хиляди имейли от Държавния департамент на САЩ

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Наслаждавайте се на красотата на живота и не търсете никакви пречки или други препятствия. Правете всичко с лекота и игриво настроение. Минете през вратите, които се отварят пред вас.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Обърнете внимание какво не ви се получава днес, в коя област всичко не върви по план – това са знаци, които сигнализират, че е време да промените и преразгледате нещо в тази област.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Деликатността в комуникацията няма да навреди, но въпреки това можете да обсъждате теми, за които не сте решили преди. Днес могат да се появят вече повдигнати теми – това означава, че те трябва да бъдат решени без забавяне.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Следете внимателно всичко, което се случва около вас днес, и ще можете ясно и точно да определите, дали е време за промяна. Всички събития през деня не са случайни – те са следствие от емоциите, мислите и действията, които сте преживели преди това.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Опитайте се да не затваряте очите си за очевидното, да не се криете от знаците и да не мислите, че всичко ще се разреши от само себе си. Само съзнателното отношение към всичко ще ви помогне да преодолеете всичко, което не ви подхожда сега.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Ако осъзнаете къде сте направили грешката и какви емоции сте изпитали, тогава урокът ви ще се счита за завършен. Нуждаете се от промени в съзнанието, за да се подобрите по пътя към реализиране на вашата дестинация.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Хората, които ще ви заобиколят днес, ясно ще покажат какво има вътре във вас. Така че, ако във вашето поле се появи някой, който наистина ви провокира, преместете фокуса си върху себе си и помислете какво ви се предава чрез този човек.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес е чудесен ден да си поставите ясни цели за това, което искате да постигнете или завършите преди края на годината. Запишете ги на хартия и след това мечтайте още, визуализирайки как се изпълняват.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: В този ден е важно да обърнете внимание на зависимостта си от мнението на другите и да развиете собствена гледна точка и способност да защитавате своето разбиране. Основното нещо е да не правите това с натиск върху околните.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Контролирайте импулсивните си желания, особено тези, свързани с покупки – след няколко дни може да разберете, че всичко, което сте купили този ден, не е това, което сте искали или изобщо не ви трябва.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Отворете сърцето си за любовта. Подарете си любов и помнете, че това е най-мощното и ефективно лекарство на земята за всичко негативно. И само любовта ще ви помогне да реализирате вашите намерения.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Говорете с правилните думи, дайте полезни съвети, изслушвайте и утешавайте близките си. Щедро споделяйте топлината на душата си с хората, бъдете открити и отзивчиви. Не се страхувайте от тишината – само така можете да успокоите хаоса, който бушува наоколо.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 29 септември 2023

на горе