астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 28 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 28 октомври 2023 г. за всички зодии: Спомнете си най-добрия приятел, който слушаше всичките ви оплаквания от живота посред нощ. Спомнете си партньора, който дойде при вас с усмивка на лицето, дори когато премина през собствените си изпитания и премеждия.

4 идеи за декор на стените в спалня за двойки

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Човек е истински свободен само до степента на собственото си самообладание!

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: За да бъдат щастливи, Овните се нуждаят от свобода и липса на ограничения. Лесно е да направите Овните щастливи, трябва да им се даде възможност да правят това, което им харесва.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Освен финансова стабилност и добра кариера, романтиката също дава усещане за истинско щастие. Една кратка сутрешна бележка от любим човек може да ви зареди с енергия за целия ден. Вечерта, разбира се, направете си вечеря на свещи.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: За да бъдат щастливи, Близнаците имат нужда от свобода, много общуване, книги и впечатления. Те ще бъдат щастливи, ако могат да доставят радост на другите, да разсмиват хората и да зареждат с положителни емоции околните.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Представителите на този знак се чувстват комфортно, когато хората се обръщат към тях за помощ, а в живота всичко върви по ясен план. Екстремни ситуации и интриги определено не са за Раците.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Оценете признанието и възхищението на другите хора, защото това ще ви донесе щастие. Още комплименти, повече обяснения в любов – и днес, вече ще сте на седмото небе.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: За пълно щастие Девите трябва да свалят летвата и да не се стремят прекалено много да идеализират всичко, за да не се разочароват излишно. Не бива да очаквате твърде много от хората, трябва да приемате другите такива, каквито са.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Везните трябва да се научат да разчитат на собствените си сили и да не чакат някой да дойде и да ги направи по-щастливи. Не разчитайте твърде много на мнението на другите и не го поставяйте на преден план.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес не забравяйте, че сте силни, стоически, горди натури, които се нуждаят от страсти и вълнуващи събития. И, разбира се, знаете как да бъдете щастливи и то без да се налага да изучавате сложни науки.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Разширявайте кръгозора си и впоследствие ставайки авторитетен експерт в определени области на знанието, ще процъфтявате и ще усещате красотата на живота.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Не всеки има късмета да има ментор, който знае как да насочи своя ученик по правилния път. Но това не е причина да се отказвате. Във вас има огромна сила, която да мобилизирате в трудна ситуация. Скоро ще ви бъде даден шанс да подобрите делата си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Може би е време да направите пауза и да слушате какво ви казва вътрешния глас? Може би сте започнали нов етап от живота, но носите остатъчна енергия от миналото. Време е да се отървете от всяко негодувание.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Вселената играе важна роля в живота ви. Вие обаче имате свободата на избора, която влияе върху хода на историята ви. Животът се определя от решенията, които взимате всеки ден. Запитайте се: щастлив ли съм сега? Ако не, станете и вървете към мечтите.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 28 октомври 2023 г.

на горе