астрологичен съвет за 30 април 2023

Астрологичен съвет за 25 април 2023

Астрологичен съвет за 25 април 2023:  Съществуват много причини мъдрите учители по йога да препоръчват медитация. Концентрацията и тишината ни помагат да се свържем със себе си на по-дълбоко ниво.   

Как да сте добра съпруга – съвети от старото поколение

Астрологичен съвет за 25 април 2023 6 стъпки за подготовка на градината за пролетта

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Въпреки силното желание да тръгнете на пътешествие на мига, едва ли ще имате такава възможност. Това обаче не означава, че трябва да се откажете от приключението – все още можете да се понесете на крилете на фантазията. Оставете въображението си да визуализирате това, което искате да видите в реалността.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Имате повече талант, отколкото можете да преброите на пръстите си. Напуснете затвора на скуката и унинието, в който сте затворили себе си. Дайте си шанс да изследвате способностите си. Звездите подсказват, че в живота ви предстои период на придобиване на скрити таланти. Някои от вас може би обмислят да инвестират в проект точно сега.

Близнаци 21 май – 21 юни

Големите неща не стават за една нощ. Трябва да работите върху тях последователно. Трябва да сте готови да положите усилия за това. Хубаво е, че всеки момент се приближавате все по-близо до желаната дестинация. Вселената знае какво е най-добро за вас и активно създава условията, които поддържат растежа ви.

Рак 22 юни – 22 юли

Имаше време, когато търсихте в другите доказателство за способностите си. Имаше време, когато искахте светът да ви каже докъде сте стигнали. Но това вече е част от вашата история. Сега вярвате в себе си и знаете, че сте способни да правите страхотни неща. Останете верни на пътя си, посветете се на саморазвитието и бъдете готови да разгърнете пълния си потенциал.

Лъв 23 юли – 22 август

За да се задържите в нова реалност, ще трябва да се разделите със старата. Трябва да оставите някои от миналите си преценки и притеснения зад гърба си. Първо, оставете остарелите идеи за това кой трябва и кой не трябва да бъдете. Звездите ви напомнят, че Вселената ви подкрепя. Бъдете смели пред лицето на неизвестното.

Дева 23 август – 22 септем.

Време е да спрете да култивирате страданието си или да повтаряте истории за това какво можете или не можете да направите. Излезте  от зоната на комфорта, пуснете вятъра в косите си, наблюдавайте формите на облаците. Помнете думите на Е. Хикс: „Ти си радост, която търси начин да изрази себе си. Не целта ви е радостта, а вие сте радост.“

Везни 23 септем. – 23 октом.

Имате планове и искате да превземете целия свят. Звездите подсказват, че по-късно ще помните идващия период от живота си като най-благословеното време в живота ви. Действайте към онова нещо, в което отдавна вярвате със сърцето си. Сега е подходящият момент за това.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Искате да поставите себе си на първо място, но не знаете как. Започнете, като се освободите от вината и срама. Не забравяйте, че ако вие не се погрижите за себе си, никой друг няма да го направи. Някои от вас днес може да се съмняват в интуицията си. Доверете се на знаците, които достигат до вас.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Няма идеален партньор или идеална любов! Това не трябва да ви спира да им се наслаждавате. От опита, че всичко може да се обърка, никой няма да се оправи. Така че позволете си да се освободите от страховете. Вземете еднопосочен билет до страната на фантазиите.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Ако се уморихте от постоянното подкопаване на вярата в собствения ви неограничен потенциал. Ако се уморихте да стоите на пътя на собствения си прогрес… Значи е време за решителна промяна! Опитайте да си повтаряте следното мотивиращо твърдение: „Аз съм сила, с която трябва да се съобразявате“.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Няма нищо лошо в това да искате да се върнете назад във времето. Особено, ако искате да пресъздадете ситуация, която да събуди вашата радост и страст. Но ще доведе ли реализирането на това желание до нещо добро в дългосрочен план? Вярвайте, че ви очаква нещо по-добро, нещо вълшебно и чудато…

Риби 19 февр. – 20 март

Вашият списък със задачи кара ли ви да искате да го изгорите? Ако сте поели повече, отколкото можете да понесете, просто релаксирането не е достатъчно. Трябва честно да си признаете какво можете и какво не можете да направите.  
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 25 април 2023

на горе