астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 19 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 19 октомври 2023 г. за всички зодии: Насочете се към благородни идеи, като любов, надежда и истина – така ще развиете добро психическо и физическо здраве. Няма значение колко хора ви дават насоки.

Новото бижу сред жените – Hristina cosmetics

infomax-logo-50-15-HW Мария Игнатова: За пръв път отивам на море през октомври! ИИ Чочко: Следвайте Мария…

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Бъдете благодарни и ценете това, което Вселената ви е дала. Не хабете енергията си напразно, наред с други неща, за притеснения. Предстоят много нови открития, постижения и страхотни неща, така че се опитайте да се съсредоточите върху целите си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес опитайте да държите лицето си изправено и да изправяте гърба си по-често. Ако не се получи, просто вдишайте и издишайте: всичко, което се е натрупало, трябва да изчезне завинаги.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Управлявайте времето си и разпределяйте енергията си равномерно. Струва си да започнете да управлявате времето си: не можете да направите всичко наведнъж. Въпреки че отвън изглеждат като Супермен. Методично се заемете с едно нещо и след това преминете към въпроси, свързани с вземането на важни решения.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Колко сте силни и целеустремени! Всичко това са плодовете на вашите усилия и хората, които са близо до вас и ви подкрепят. Но не е време да се отпускате: предстоят още много победи. Основното нещо е да не се отклонявате от избрания курс и да не пренебрегвате никого.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Основният човек в живота ви сте вие ​​самите. Ако другите не оценяват времето и усилията, похарчени за тях, тогава може би не си заслужават? Звездите препоръчват да започнете с малките неща.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Вие сте този, който сте искали, мечтали и стремели да бъдете. Единственото, което липсва, е да осъзнаете реалността и случващото се, да приемете себе си като такъв. Звездите ви напомнят, че имате вътрешната сила и шанс да го направите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Има моменти в живота, когато пътят към една мечта изглежда като стръмно катерене. Понякога се случва така, че усилията, които полагаме, не ни помагат да се доближим до желаната дестинация в желаната времева рамка. Звездите ви напомнят – продължавайте към целта.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес е време за промяна! Новият ден ще ви даде и много възможности, които ще ви тласнат към действие нагоре. Звездите подсказват – не позволявайте на минали провали да ви дърпат към дъното.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Въпреки силното желание да тръгнете на пътешествие, но нямате необходимата възможност… Това не означава, че трябва да се откажете от приключението, можете да се качите на крилете на фантазията. Оставете въображението си да нарисува това, което искате да видите в реалността.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Имате повече талант, отколкото можете да преброите на пръстите си. Напуснете затвора на скуката и унинието, в който сте затворили себе си. Дайте си шанс да изследвате многото аспекти в себе си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Това е времето на тишината. Време е да погледнете вътре в себе си. Не позволявайте на влиянието на материалния свят да ви попречи да продължите с личностното ви самоусъвършенстване.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес звездите насочват вниманието ви към собствената ви издръжливост. Така че, поемете дъх. Когато направите това, се освободете от вашите фикс идеи и позволете на Вселената да се прояви в живота ви.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 19 октомври 2023 г.

на горе