астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 19 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  От сега нататък е важно да пуснете всичко старо, за да не ви натоварва и да не ви кара да гледате назад. Вашата основна задача е да се отървете от недовършени задачи, неизяснени отношения, ненужни оплаквания.

infomax-logo-50-15-HW Сидер и Атила посветиха живота си да запазят от унищожение тези породи, но шепата управници…

17 вдъхновяващи мисли за по-добър живот: йога цитати

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес животът може да засияе с нови цветове, най-важното е да отхвърлите съмненията и да не се страхувате да действате. Само по този начин ще можете да разберете и да реализирате целта си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Време е да визуализирате един нов свят. Енергията на Луната вероятно ще донесе много нови възможности в живота ви. Казвайте „да“ по-често, отколкото „не“, особено ако предложението обещава да подкрепи представата ви за промяна.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Не можете да позволите на страховете и съмненията да завладеят ума ви – те ще отнемат много енергия. Ако можете да контролирате емоциите си, тогава ще ви хрумнат много нови неща, творчески идеи, надежди. Усещането за необикновена лекота, радост ще отвори много възможности за вас.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Посветете времето и енергията си на нещата, които ви помагат да израствате и да се развивате умствено, емоционално и духовно. Не забравяйте да се обградите с хора, които подкрепят вашата представа за живота, Раци. Действайте за добро.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Готови ли сте да стъпите в новата реалност? Вярвайте, Лъвове, божествените сили заговорничат, за да дадат живот на това, за което винаги сте мечтали. Вашата част от процеса: мислете мащабно, поемайте рискове и действайте.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Напоследък сте преживели много неща. Но всичко е в миналото, Деви. Сега е моментът да преобразувате горчивината от миналото в мъдрост. Способността ви да вървите през живота с отворено сърце е вашата най-голяма сила.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Не винаги можем да разделим преживяванията си в прави и малки редици. Приемете с мъдрост нещата и всичко, което може да се случи в живота ви. По-малко въпроси, повече действие. Не забравяйте, че бъдещето се формира в настоящето.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Бъдете искрени, отхвърлете съмненията и се доверете на Вселената във вас. Доверете се на вътрешните импулси на прозрение. Днес лесно можете да реализирате уникалните си таланти и способности. Помогнете на другите да се намерят на място, където ще бъдат щастливи.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Не всичко е вечно и това е добре. Универсалният план няма недостатъци и животът ви се развива в съответствие с неговия сценарий. Така че, бъдете благодарни, дори когато загубите нещо. За някои от вас тази промяна може да се прояви на професионалния фронт.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Липсват ли ви нови преживявания? Това обяснява закачливото ви настроение през последните дни. Звездите ви насърчават да продължавате. Особено, ако това ви кара да се чувствате щастливи. Не забравяйте обаче за работата.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес силата на мисълта е на първо място, така че внимавайте за какво мислите, защото с мислите си на фини нива вие полагате основата за бъдещи събития в живота си. Избягвайте тревожните и негативни мисли.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Намирайки се в хармония със законите на Вселената, ще намерите хармония с вечното добро и ще можете напълно да осъзнаете и преоткриете себе си. Енергията на деня е тясно свързана с енергията на семейството, затова е много важно да обърнете внимание на близките си.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 19 август 2023

на горе