астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 16 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 16 октомври 2023 г. за всички зодии: Бъдете повече сред природата или в парка. Издигнете поглед към върховете на дърветата, слушайте песента на птиците. Сливането с енергията на природата ще възстановите баланса си. Вземете боите и рисувайте върху платното или излейте душата си върху бял лист.

Седмичен хороскоп: 16.10.2023-22.10.2023

Астрологичен съвет за 16 октомври 2023 г. 3 идеи за повече складово място в дома

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Представете си, че сте заобиколени от поле, слънце, вода, вятър, птици. Вие сте здрав кълн. Бавно вдигнете ръцете си към небето. После се протягайте, протягайте, с все сила, сякаш искате да хванете едно огромно слънце, което грее над вас, привлича ви и ви дава сила.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Ако искате да промените нещо съзнателно – променете себе си, вашето мислене и нагласи. Това е единственият начин да започнете благоприятен поток от промяна. И енергиите на деня ще помогнат този процес да премине възможно най-леко и комфортно.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Най-доброто, което можете да направите през този ден, е да се стремите към вътрешен мир, а не да се натоварвате психически. Грубостта не води до добро – само до открита конфронтация. Имайте вътрешен контрол, ако искате да не навредите на взаимоотношенията си.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Вашата основна цел на този ден е да погледнете себе си отвътре, да се приемете и да се обикнете такива, каквито сте. Контролирайте мислите си, не допускайте негативни. Негативните мисли и емоции, родени днес, са в състояние да растат и да се развиват, унищожавайки добротата и светлината във вас.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес обърнете внимание на всичко, което се случва наоколо – всяка информация ще ви помогне да направите мъдри заключения. Отделете време за духовно развитие и умствена дейност.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес е много важно да проявите твърдост – да не се поддавате на негативни ситуации и провокации, да не извършвате непристойни постъпки. Запазете вътрешен мир, дори когато любимия човек се опитва да търси вина в действията или постъпките ви.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Бъдете внимателни към всички финансови операции, които ще извършвате днес, възможни са манипулации. Сдържаността и осъзнатостта ще ви помогнат, контролът върху импулсивността – и тогава всичко ще върви възможно най-ефективно.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес ще имате две възможности: да позволите на страха да надделее над вас или да оставите сърцето да се изпълни с любов. Разбира се, звездите съветват да изберете втория вариант. Вие сте достойни за цялата сладост, която се излива в чашата ви.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Вътрешното усещане, че сте там, където трябва да бъдете и разбирате от какво се нуждаете, ще намери своя път към вас в точния момент. Всичко, което трябва да направите сега, е да слушате вътрешния си глас, който нежно ви напътства.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Време е да пренасочите погледа си към себе си. Следвайте желанията си и правете това, което ви прави щастливи. Да, и още нещо! Ако сте мислили да научите ново умение или да инвестирате в курс или хоби, тогава давайте! Това е вашият ден.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Това е силно енергиен ден, който ви позволява не само да осъзнаете, но и да направите. Старият цикъл приключва и започва нов. Обикновено всяка промяна е придружена от съмнения – хората често се страхуват от неизвестното и се опитват да избегнат промяната, но точно вие не сте от този тип.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: За тези, които се страхуват от промяната и я избягват, денят може да бъде труден. И ако живеете на принципа „всичко, което се прави – всичко е за по-добро“, приемайте промените спокойно и с благодарност, тогава денят ви ще бъде изпълнен с положителна енергия.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 16 октомври 2023 г.

на горе