астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 14 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Спрете да мислите, че не правите достатъчно. Вие сте там, където трябва да бъдете и напредвате със завидна скорост. Огледайте се – всичко наоколо ви благоприятства.

Как Вселената напътства чрез определени знаци?

infomax-logo-50-15-HW Във Франция стартира първата публична кампания срещу кръвосмешението

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Не е нужно да обръщате внимание на това, което другите хора казват за следващите ви стъпки. Колкото повече се опитват да ви убедят, че сте на грешен път, толкова повече можете да сте сигурни, че правите всичко правилно. Така че, продължавайте да се движите напред.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Пътуванията и социалните дейности ще са под щастлива звезда, така че ви очакват приятни вълнения и срещи. Умът ви ще се обогати, което ще ви позволи лесно да получавате и възприемате нови знания.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Имате ли идея, която внася страст в живота ви? Ако е така, тогава това е нещо, върху което трябва да работите. Настоящата космическа активност, предразполага мечтите ви да се сбъднат. Трябва обаче да ги преследвате със съзнателно намерение, а не да стоите на едно място и да чакате чудо.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Отворете сърцето си за тези, които се опитват да ви достигнат. Кажете им, че споделяте чувствата им. Нямате нужда от слава или показност, за да направите живота си щастлив. Имате нужда от хора около себе си, които ви обичат заради това, което сте, и ще го направят, независимо от вашия статус.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Запомнете, че вие сте пълни господари на животът ви и вашият личен, собствен свят. Вашият живот е безценен дар. Ако сляпо се придържате към фалшиви очаквания, незабавно променете тези вътрешни нагласи.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Отделете малко време, за да видите кое за вас е естествено, лесно и ви създава чувство на наслада. Трябва да си изясните какво ви пречи, влизайки в тотално вътрешно противоречие с вашата личност.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: В момента сте уважаван човек за много хора, което е доста приятно. Това, обаче не трябва да се приема за даденост. Ако започнете да мислите, че е тяхно задължение да се отнасят добре с другите, това може да доведе до конфликти. Оценявайте доброто отношение и отвръщайте на хората със същото.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Дайте си сметка, че ако не повярвате на внушението, няма да последва пристъп на негативни чувства и емоции. Колкото повече сила придавате, влияние и вяра в любовта, толкова по-трайно ще се настани в животът ви.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Направете си списък с очакванията ви. Може би ще забележите, че не действителността, а вашите очаквания от нея са причина за някои неблагоприятни моменти. Спрете да вярвате в силата на страха и започнете да вярвате в силата на любовта и на истината.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Не можете да избегнете проблемите си, като се криете от тях или се фокусирате единствено върху работата си. Проблемите трябва да се решават възможно най-бързо. Ако продължите да ги игнорирате, те лесно могат да станат неразделна част от живота ви.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Време е да се върнете към това, което оставихте настрана. Оставете приключенският дух да ви води и не се подвеждайте по тези, които призовават за повишено внимание. Нямате нужда да се страхувате от неизвестното, трябва да действате смело и решително.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Животът ви се контролира от множество ситуации и ако слушате какво ви шепти вътрешният ви глас и се вслушвате в призива му, ще достигнете, както до емоционално щастие, така и материален успех. Никога не се съмнявайте в сърцето си.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 14 септември 2023

на горе