астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 14 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 14 октомври 2023 г. всички зодии. Не отделяйте външното от вътрешното, уверете се, че външното е хармонично продължение на вашето вътрешно състояние. Само така ще постигнете хармония със света и със себе си, ще реализирате напълно целта си.

Как йогата може да излекува физическите (и духовните) ни рани?

infomax-logo-50-15-HW Как да използвате измиващ гел против акне за най-добри резултати

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Денят ще приятен и щедър на изненади и интересни събития. И също така вероятно добра комбинация от обстоятелства, която ще помогне на мнозина да разрешат нещо, което отдавна очакват. Особено полезно ще бъде общуването с хора със сходни интереси.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Този ден ще зависи от вашето състояние и настроение. Следователно, колкото по-малко се притеснявате, толкова по-успешен ще бъде този ден. Ще имате възможност да се справите със затруднения. Поставете си най-амбициозните цели и вярвайте в себе си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Започвате да осъзнавате, че вашата цел е много повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Радостта, която изпитвате дълбоко в себе си, е знак, че сте на прав път и напредвате с правилното темпо. Продължавайте по пътя към вашата мисия.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Важно е да помните, че всичко, което се връща при вас, е посято от вас по-рано. Ако искате да получите повече знания, яснота в живота си – помогнете на някой от вашето обкръжение със знания. И тогава необходимите знания ще дойдат при вас.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес магията на мисълта е на първо място, така че внимавайте за какво мислите – с мислите си на фини нива вие полагате основата за бъдещи събития в живота си. Избягвайте негативни мисли.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес е важно да отделите повече време за общуване с доверени хора, защото влиянието на хората върху нашето благосъстояние, светоглед и вътрешни желания е голямо. И, ако се чувствате зависими от мнението на другите, тогава като цяло е по-добре да останете сами със себе си.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес звездите ще ви заредят с допълнителен енергиен заряд, така че е препоръчително да прекарате този ден в активна дейност. Важно е да насочите дейността си в добра посока. Това, което не е актуално за вас, ще си отиде от само себе си, когато започнете да създавате нещо ново.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Ако не сте готови напълно да се откажете от дейността, която вършите сега, дори и да не ви прави щастливи, тогава просто посветете известно време на това, което ви вдъхновява и зарежда с енергия.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес е ден, който да посветите на семейството си, да бъдете близо до любимите хора. Това е ден за семейно общуване. Анализирайте грешките си в отношенията, които сте направили в миналото, и можете да намерите начини да ги коригирате.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Време е да започнете да сеете семената на промяната. Няма значение, ако не можете да видите дестинацията си от мястото, където стоите. Единственото, което има значение, е да продължите въпреки така наречените препятствия по пътя си. Продължавайте напред.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Колкото повече се фокусирате върху външността, толкова повече се отклонявате от вътрешното си ядро. Фокусирайте се върху себе си, слушайте вътрешния си глас и следвайте желанията си.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Движението е живот. Нека това бъде вашето мото за днес. Съберете се, съберете сили и поемете да борите нови върхове. Ще ви бъде осигурена подкрепа от близки. Късметът ще ви съпътства през този ден.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 14 октомври 2023 г.

на горе