астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 1 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Денят ще бъде радостен и благодатен за всички, които гледат на света с любов и оптимизъм, които изпращат енергията на благодарността, любовта и радостта във Вселената.

Дневен хороскоп за 1 юли 2023

Астрологичен съвет за 1 юли 2023 5 храни, които не трябва да съхранявате в килер

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: днес е много важно да не се обиждате на никого, дори случващото се да не отговаря на очакванията ви. И обратното, ако всичко, което се случва днес, надмине очакванията ви, не отказвайте и приемете с благодарност.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: днес всеки може да почувства желание за промяна. Може да искате да промените нещо в себе си, да трансформирате всичко, което ви пречи да живеете както искате или да имате това, което искате. Чувствайте се свободни да се променяте – в този ден ще ви е лесно да осъзнаете от какво точно трябва да се откажете.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: най-доброто, което можете да направите днес, е да поискате прошка от всички, които сте обидили, и мислено да простите на всички, които са ви обидили. Това ще изчисти Душата от енергийни остатъци и ще направи живота ви по-лек.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: в крайна сметка това, което вдишвате, е наистина бъдещето, а това, което издишвате, е миналото. Вдишайте бъдещето и това, което искате да създадете. Издишайте миналото и с него всички ограничения, които сте си наложили. Бъдещето не трябва да има нищо общо с миналото.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: като се съсредоточите върху това, което искате, можете да разрешите проблеми, които не са били решени от дълго време. Бъдете изключително събрани и целеустремени и ще успеете! Основното нещо е да не се разпилявате върху много неща наведнъж.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: за да избегнете нещо, отделете време. Ако някоя идея ви вдъхнови толкова много, че искате да я вземете и да я осъществите, тогава намерете сили и търпение в себе си да не действате веднага. Особено ако изисква големи инвестиции: временни или материални.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: днес е нежелателно да се отдавате на съмненията – денят ще премине тихо за онези, които са уверени в своите действия, планове, цели. Целият ден е енергийно изпълнен с вяра в себе си и действията си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: днес е подходящ ден да дадете старт на всичко, което отдавна сте отлагали в мислите и мечтите си. Поставете си цели и се стремете да ги постигнете. Бъдете креативни и ще постигнете осезаеми резултати от творческия ви подход.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: бъдете съзнателни за събитията, които се случват около вас, и ще можете да проследите върху какво трябва да работите в себе си, за да станете по-успешни и ефективни в реализирането на вашата цел.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: обърнете внимание на духовното си израстване и преосмисляне на много ценности. Отделете наистина ценното от малкото и ненужното. Просто не залагайте на едно нещо: материално или духовно. Приемете и двете състояния и се хармонизирайте в себе си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: пожелавайте си, мечтайте и вярвайте, че Вселената ще ви чуе и ще ви отговори! Основното е, че вашите желания не вредят на другите. Премахнете мрачните мисли и думи от съзнанието си, защото те също могат да бъдат реализирани.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: противопоказно е да осъждате хора, да давате оценки, да окачвате етикети. Разширете социалния си кръг, обменяйте идеи и мисли с хората – ще получите ценни съвети. Бъдете внимателни с кого общувате днес.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 1 юли 2023

на горе