астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 1 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Това е денят, в който мислите и желанията могат да се материализират, така че е важно да се настроите към положителни чувства и емоции.

Икономично пране? Ето как…

infomax-logo-50-15-HW Жив ли е Евгений Пригожин? Появи се ново видео: Аз съм в Африка

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Законът за причината и следствието винаги действа, независимо дали вярваме или не. Това, което жънете сега, са плодовете на вашата любов, доброта и доброжелателност. Звездите ви съветвта да приемате с добро сърце всичко, което се случва около вас.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Не мислете за миналото, то няма да се повтори, но не отивайте твърде далеч в бъдещето, то все още не се е случило. Помислете какво е важно за вас днес, точно сега. Направете днес нещо ново, което не е правено досега. Слушайте вътрешния си глас и вървете в тази посока.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Какво се случва, ако преброите вашите благословии и след това ги умножим по десет? Давате им възможност да израснат многократно. Какво се случва, когато повтаряте историите на успеха и просперитета? Ето защо, важно какви мисли допускате в ума си.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Способността ви да се показвате като най-дръзката и ярка версия на себе си във всяка ситуация ще ви позволи да възвърнете съдбата си. Ако сега стоите на кръстопът и сте готови да скочите в неизвестното, вярвайте, че Вселената ще ви хване, ако паднете.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Прекомерният страх и загриженост за близките, за техния живот и здраве ще доведе до силен емоционален стрес. Днес е важно да спазвате златната среда в проявата на емоциите. Обърнете внимание на себе си и тялото, грижете се с топлина и любов.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Всичко се случва в точния момент. Нито минута по-рано, нито минута по-късно. Позволете си да направите този скок. Приемете с благодарност празното платно, което Вселената ви предлага в момента. Пригответе се да гледате как чудесата се разкриват навсякъде около вас!

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Вие създавате смислено изкуство, вдъхновявате екип и изпълнявате свещената си мисия. Ето какво означава да живеете най-добрия си живот. Упоритият труд, който сте положили през годините, направи възможно да стигнете до мястото, където сте днес. Така че, продължавайте да се фокусирате върху големите си цели.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Това е ден на дълбока мъдрост и това изисква уединение и откъсване, поне за известно време. Като се отдръпнете от всичко, което се случва, спрете вътрешната надпревара и ролевата игра, просто бъдете себе си – можете да определите истинските си нужди и желания.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Това е седмицата, в която можете напълно да се доверите! Доверете се, че имате цялата космическа подкрепа, от която се нуждаете, за да постигнете целта си. Запомнете, Стрелци, Вселената никога не ни дава нещо, с което не сме готови да се справим. Да, и още нещо! Не е нужно да правите всичко това сами.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Мисълта е силата, която ни кара да се движим. И къде ще стигнете зависи от вашите мисли. Ще успеете ли да разгърнете пълния си потенциал, да донесете полза на много хора и на себе си или не?

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Прогонете нерешителността, Водолеи! Не позволявайте на никакви обстоятелства да попречат на напредъка ви. Да, и още нещо! Имайте предвид личните си граници. Застъпете се за тях, ако някой възнамерява да ги наруши.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Животът може да бъде много объркващ и това е нещо, с което започвате да се примирявате. Така че, издишайте и се откажете от необходимостта да намерите окончателни отговори на всички въпроси. Оставете нещата да се развият естествено.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 1 септември 2023

на горе