Подобрена антибактериална защита в дома
Партньорски статии

Подобрена антибактериална защита в дома

Антибактериалната защита е фактор, който се използва в много продукти за домашно ползване. Те са най-различни. От препаратите за миене на чинии и почистване, до четката за зъби и водата за зъби. Има обаче и винилови настилки, които не са за лично ползване или за конкретни части на домакинството, но за цялостна подобрена антибактериална защита в дома.

Бактерии и други микроби съществуват почти навсякъде. Можете да се борите срещу тях по най-различни начини. Естествено е винаги да препоръчваме най-добрите възможни решения, които да са натурални. Например в стаите да има естествен достъп на слънчева светлина и добро проветрение. Чак след това да търсите препарати за антибактериална защита в дома.

Подобрена антибактериална защита в дома

Настилки за дома с антибактериална защита

Не малко настилки за дома биват рекламирани, че са „по своята същност антибактериални и не използват никакви добавки. Някои съединения, които се влагат в настилки, наистина са антимикробни по своята същност, като латекс и сребро, но епоксидите, уретаните и каучуците – не са. Смолистият под не е антимикробен, освен ако в смолата не е включена антимикробна дисперсия. В този смисъл производителите не си позволяват да сложат за всеки вид под надпис, че е антибактериален, защото могат да си навлекат проблеми.

След епидемията от коронавирус много хора започнаха да се замислят дали да не инсталират антибактериални настилки. Все пак бактериите и вирусите могат да бъдат пренесени във вашия дом от вас самите, от гостите, от  различни предмети и материи. Те могат да бъдат внесени и през отворена врата, а също така могат да бъдат прикрепени към насекоми, които пълзят през пукнатини. Никакво почистване не може да гарантира, че вашият дом ще бъде без микроби, така че една настилка, в стая, която смятате за важна, решава проблема по-генерално.

Подобрена антибактериална защита в дома

Винилови настилки – антибактериални

 

Днес хит на пазара са различните винилови настилки. Казваме различни, защото те може да са различни като дизайн и да са за баня, за кухня, за спалня, за детска градина, за клиника, за спортен салон.

Така че вие като потребители и собственици имате отговорността при търсене на антибактериални винилови настилки за дома, да прочетете какво пише като характеристики на всеки продукт, и там където антибактериалната защита е посочена, можете вече да задълбочите търсенето.

Една от причините виниловите подови настилки да са по-хигиенични от другите подови настилки е, че имат непроницаем слой. Това може да се отнася за повечето модели, които имат такъв горен слой, но ако искате специфична винилова настилка с антибактериален слой, с подсилени качества, тогава трябва да търсите специфична такава.

https://diasflooring.com/produkt-kategoriya/prednaznachenie/za-doma/

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе