Ако можете да отговорите с „Да“ на тези 5 въпроса, то тази жена е вашата съдба

тази жена е вашата съдба
Любов и партньорство

Ако можете да отговорите с „Да“ на тези 5 въпроса, то тази жена е вашата съдба

Животът е многолик, постоянно ни поднася изненади. Всеки има нужда от сигурен човек до себе си. Обикновено говорим само за жените, но сега ще обърнем по-специално внимание и на мъжете.

Господа, сигурни ли сте, че жената, която е до вас, е тази, с която си заслужава да прекарате целия си живот?  Отговорете на тези пет въпроса и ще се ориентирате, съветват психолозите.

По-добър ли е животът ви след като я срещнахте?

По-щастлив ли се чувствате, откакто сте с нея? Станахте ли по-позитивно настроени към живота? Проблемите ви изглеждат ли още толкова страшни, колкото преди? Ако на първите два въпроса отговорите са „да“, а на третият – „не“, това е добър знак. Явно тази жена и вашата връзка ви вдъхновяват и ви правят по-сигурни в собствените си сили.

Кара ли ви тя да се усмихвате?

Ако е така, значи сте влюбени и това е страхотно. Ако се чувствате щастливи само от мисълта за нея, тогава може би сте намерили любовта на живота  си.

Можете ли да говорите с нея безкрайно?

Няма значение на каква тема. Но когато ви е лесно да общувате, когато сте на едно и също интелектуално ниво, това е добър знак – срещнали сте вашия човек

До вас ли е тя в труден момент?

Там ли е, когато имате нужда от нея? Тя подкрепя ли ви, мотивира ли ви и помага да се настроите по правилния начин? Подкрепата и готовността да помагате на партньора да израства, да се променя и да бъде щастлив, са много важни.

Тя доверява ли ви се?

Да се довериш е уникално усещане. То те освобождава от оковите на страха, защото вече знаеш, че ще получиш подкрепа каквото и да се случи. На някои хора им отнема повече време да се доверят напълно, отколкото на други.

 

Но да сме уязвими един към друг е много важно за връзките и интимността. Ако можете да бъдете себе си с тази жена, ако чувствате, че тя ви приема безрезервно, значи сте намерили любовта си.

Tagged , , , , ,
на горе