Ако все попадате в проблемни връзки, ето каква може да е причината

проблемни връзки
Любов и партньорство

Ако все попадате в проблемни връзки, ето каква може да е причината

Вярно е, че мъжете понякога могат да бъдат много досадни в отношенията. Те могат да се правят на добри и любящи, а след това да ви изоставят без обяснение.

Но знаете ли, ако някой ви е измамил веднъж, вие нямате нищо общо с това и не бива да чувствате никаква вина. Просто се е случило, може да се случи на всеки. Но ако ви е измамил два пъти, вината, най-вероятно, вече си е абсолютно ваша.

Имате ли вече зад гърба си доста горчиви преживявания с мъжете? Ако отговорът е „да“, най-вероятно вие самата ги предизвиквате.

Разбира се, много мъже са ненадеждни, но вие би трябвало да умеете да ги разпознаете и да защитите сърцето си. Да, това понякога е доста трудно и всички в даден момент сме си патили жестоко. Но може би е време да тръгнем по нов път и да спазваме нови правила.

Винаги поставяйте себе си на първо място

Не забравяйте, че вие ​​сте капитан на своя кораб и сте отговорни за своето щастие. Не забравяйте, че ако не се борите за себе си, никой няма да го направи. Винаги поставяйте себе си на първо място! Не очаквайте мъжът да започне да се отнася правилно с вас. Отнасяйте се вие правилно. И ще му покаже, че няма да търпите лошо отношение.

Ако поставите себе си на първо място, сърцето ви ще бъде защитено, защото няма да е така лесно достъпно.

Не го допускайте лесно във вашия свят

Мъжете обичат предизвикателствата, в кръвта им е да се борят за жената, която харесват. И можете да познаете какво ще се случи, ако се предадете лесно. Той ще те приеме за даденост. Няма да ви оцени по достойнство, защото ви е получил като подарък.

Не бъдете жена с нисък стандарт. Винаги дръжте главата си високо изправена и стандартите си високи. Един ден ще си благодарите сама на себе си за това.

Живейте за мига

Много жени, веднага щом започнат да се срещат с мъж, си позволяват да започнат да фантазират за бъдещето. Веднага си представят сватба и деца. Но какво се случва, когато осъзнаете, че вашият мъж изобщо не е ваш? Така че не фантазирайте, за да не останете разочаровани.

Не му позволявайте да контролира темпото на връзката ви

Представете си, че той контролира развитието на вашите отношения. Сигурно иска всичко наведнъж и за предпочитане без ангажименти. Но ако искате да защитите сърцето си, трябва вие да контролирате етапите на връзката. По-безопасно е за вас самите.

Обърнете внимание на действията, не само на думите

 

Колко пъти сте повярвали на думите на мъжа, без дори да се съмнявате в мотивите му? Колко пъти сте били заблуждавани ласкателните му речи? Много жени забравят, че думите не са най-важното, колкото и приятно да е да ги слушаш. Важни са само действията.

Винаги слушайте вътрешния си глас

Ако чувствате, че нещо не е наред във връзката ви, вероятно е така. Винаги се вслушвайте в интуицията си. Това е вашият най-добър приятел, затова не подценявайте важността на вътрешния глас.

Променете навиците си

Да приемем, че постоянно ходите на места, където срещате някакви ненадеждни мъже, но вместо да се учите от грешките си, продължавате да ходите там. Ако забележите, че историята се повтаря, тогава трябва да промените навиците си. Те са пряко свързани с вашето щастие. Ще бъдете изненадани колко нови неща можете да научите и спечелите, ако промените обичайните си места и маршрути или нещо друго, което правите по един и същ начин ден след ден.

Не бързайте да влизате в нова връзка след скорошна раздяла

Ако искате да забравите един мъж, не бързайте да го замествате с друг. Никой не може да бъде толкова лесно забравен. Трябва да си дадете време. Времето лекува – клише, но работи.

Не оправдавайте някого, който не заслужава

Ако се държи зле, направете си услуга и не се опитвайте да му намирате оправдания. Отворете очи и се изправете пред истината. Разберете, че ако той постоянно се държи така, значи не ви заслужава и не трябва да губите време за него, камо ли да му намирате оправдания за това, което ви причинява.

Tagged , , , , , ,
на горе