прекарате най-добре в леглото
Любов и партньорство Астрология

Зодиите, с които ще си прекарате най-добре в леглото

 

Какъв е уникалният дар на всяка зодия

Как да забогатеете спрямо зодията си: съвети от астролога

Ако не следвате любовните хороскопи, вероятно не знаете, че в зависимост от зодията ви, има хора, с който можете да си прекарате най-добре в леглото. Да, този тип астрология е истинско нещо. От нея може да научите не само кои астрологични знаци са най-срамежливи или най-романтични. Можете също така да разберете с кои от тях сте най-съвместими в спалнята.

Научаването за съвместимостта на зодиакалните знаци в леглото може да ви даде много по-добра представа дали е вероятно да имате добра химия с някой нов партньор.

Както всеки човек е уникален, така са и зодиакалните знаци, особено когато става въпрос за креватни изживявания. Някои знаци се радват на ролева игра, докато други обичат да бъдат традиционалисти. Някои се нуждаят от дълга загряваща сесия, докато други са готови да намачкат чаршафите след обикновена целувка. Някои зодии, които са по-разкрепостени по природа, са известни с това, че са страхотни в леглото.Сред тях са Скорпион, Овен, Лъв, Везни и Телец. И много от същите тези знаци са склонни да бъдат малко странни в спалнята. Това не трябва да е твърде изненадващо, нали?

Не може да се отрече, че някои знаци са просто по-интимно привлечени един към друг от други. Вероятно и вие сте срещали човек, за когото сте знаели, че ще си прекарате най-добре в леглото.

Има неоспорима химия между определени двойки: Овен и Водолей, Телец и Рак, Рак и Скорпион, Близнаци и Дева, Лъв и Везни, Козирог и Телец и Близнаци и Везни. Зодиакалната любов и съвместимост са мощни, като благодарение на тях може да разберете повече за вашия стил в леглото, както и за това, което ви отблъсква или възбужда. Можете също да използвате тази разбивка, за да оцените потенциала на интимните отношения с човека, когото сте. И не се притеснявайте, ако се окаже, че той не е непременно идеалният партньор за вас. Все още не вдигайте телефона, за да го зарежете. Научаването за това как вие и вашият партньор действате в леглото като индивиди може да ви помогне в дългосрочен план.

И така – кои са зодиите, с които ще си прекарате най-добре в леглото?

Овен

Стил в леглото: Страстни и нетърпеливи и един от трите огнени знака, Овните са любовници, които искат да вършат нещата по същество. Те не обичат да ви ухажват с цветя и романтика. Те са актьори, а не мечтатели и предпочитат пикантното и импулсивно преживяване пред продължителната любовна сесия. Те искат това, което искат, и го искат сега. Ако това сте вие, ще имате партньор, посветен да ви угажда между чаршафите — но по-добре не се занимавайте с любовна игра, защото няма да получите много.

Съвместими зодиакални знаци: Лъв, Стрелец, Близнаци, Водолей

Какво разпалва страстта: Всичко различно и инициативни партньори.

Какво го отблъсква: Планирането на интимни ласки всеки вторник и четвъртък с вашия Овен е сигурен начин да го отегчите до смърт. Не го правете.

Телец

Стил в леглото: Телците искат да съблазнявани бавно. Тези чувствени любовници обмислят решенията си, но след като решат, че ти си този, те ще искат теб и само теб. Надеждният и непринуден знак обича преднамерения, неусложнен любовен живот .

Съвместими зодиакални знаци: Дева, Козирог, Рак, Скорпион, Риби .

Какво разпалва страстта: Телците обичат всички традиционни инструменти за съблазняване. Просто се облечете привлекателно, отворете бутилка хубаво вино и пуснете хубава музика.

Какво го отблъсква: Ако го притиснете до стена или се появите в къщата му в извратен костюм, вашият Телец вероятно ще тича с писъци. Тези традиционалистки земни знаци не обичат извратени забавления.

Близнаци

Стил в леглото: Тъй като са мозъчен и вербален въздушен знак, Близнаците се стимулират първо умствено и след това физически. След като го развълнувате, завлечете го в спалнята, преди да се разсее, тъй като умовете на Близнаците се размътват лесно. Преживяването със сигурност ще бъде горещо и вероятно доста бъбриво, тъй като те обичат да говорят за всичко, което правите в леглото.

Съвместими зодии: Везни, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец

Какво разпалва страстта: Задушевен разговор и нещо ново. Кажете му какво ще му направите и още по-добре – направете нещо, което той никога не очаквал. Близнаците често променят мнението си, така че може да им хареса екшън на покрива във вторник и личен танц в скута в сряда.

Какво го отблъсква: Страшното залепване за него. Не се дръжте така, сякаш не можете без него. Въпреки че могат да бъдат щастливи моногамни, те искат поне да се чувстват свободни.

Рак

Стил в леглото: Ракът не може просто да си легне с някого. В по-голямата си част изключително емоционалният Рак иска връзка и след като те хване в ноктите си, той не иска да го пусне. Тези интензивни, сериозни, притежателни любовници се насочват към един партньор, с когото да се занимават с всичките си любими чувствени дейности. Макар че първоначално може да са срамежливи, те са нежни и дълбоко привързани, след като се почувстват комфортно.

Съвместими знаци: Телец, Дева, Козирог, Скорпион, Риби

Какво разпалва страстта: Страхотна храна и много доверие. Направете на своя Рак сложно ястие и ще го спечелите.

Какво го отблъсква: Каквото и да правите, не наранявайте чувствата му и дори не мислете за изневяра. Тази свръхчувствителна водна зодия лесно се обижда и тъй като има най-добрата памет от всички зодиакални знаци, тя никога няма да забрави точно как сте я наранили.

Лъв

Стил в леглото: Лъвът иска да бъде в центъра на вниманието, като пренася това и в леглото.Той се нуждае от признание и ако продължавате да му го давате, той ще продължи да ви удовлетворява.Те искат да бъдат галени, буквално и физически. Тези естествено родени любовници са изключително страстни, изобретателни и предани.Те не приемат не като отговор, така че защо да се притеснявате?Отдайте се и ги оставете да направят шоу само за вас.

Съвместими знаци: Овен, Стрелец, Близнаци, Везни, Водолей

Какво разпалва страстта: Безкрайно ласкателство. Кажете на магнетичния Лъв, че е прекрасен и остроумен и гарантираме, че ще си прекарате най-добре в леглото. Либидото му ще скочи до небето и вие ще извлечете значителните ползи.

Какво го отблъсква: Да вземете водещата роля. Лъвът трябва да отговаря или поне да мисли, че той е начело. Така че, ако цените спокойствието си, няма да се опитвате да казвате на своя Лъв какво да прави.

Дева

Стил в леглото: Всеки си мисли, че Девата е целомъдрена, но тя е просто придирчива. Тези хора обичат да правят любов в чиста и прекрасна среда. Те са сладки, романтични, подредени любовници, които процъфтяват в спокойни отношения и често предпочитат да бъдат по-малко агресивният партньор. Въпреки че може да изглеждат шокирани, когато предложите нещо палаво, те са тайно развълнувани.

Съвместими знаци: Телец, Козирог, Рак, Скорпион, Риби

Какво разпалва страстта:  Свежи чаршафи, традиционно ухажване, рутинни процедури. Отнасяйте се с тях внимателно, купувайте им хубави подаръци, четете им поезия и като цяло работете с техните скъпоценни, старомодни интимни усещания.

Какво ги отблъсква: Не ги хвърляйте на леглото в изблик на страст. Те може да не са на тази вълна в момента.

Везни

Стил в леглото: Изисканите Везни са интелектуалец и перфекционист. Този знак често е заинтригуван от еротика и нови концептуални подходи към удоволствието. Той е непредубеден, но изискан, така че вероятно ще се съгласява с всичко, стига да не е твърде грубо.

Съвместими знаци: Близнаци, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец

Какво разпалва страстта:  Добре декорирана спалня, най-доброто от всичко, нощ в града. Везните се вълнуват от приятна обстановка, за да си прекарате най-добре в леглото с тях. И може да са твърде учтиви, за да го каже, но наистина харесват подаръци.

Какво ги отблъсква: Груби интимни ласки в занемарен хотел. Също така е най-добре да избягвате да водите на къмпинг Везните или да им внушавате да са груби по някакъв начин. Везните не се интересуват от правене на любов под звездите, освен ако не са в луксозна каюта с капандури.

Скорпион

Стил в леглото: Всеки знае, че Скорпионите са разкрепостени, но не всеки разбира, че са проницателни. Мистериозният и интензивен се интересува от трансформиращо правене на любов, а не само от 20 минути обикновени креватни упражнения. Трябва им нещо повече от това. След като реши, че вие ​​сте човекът, той ще ви покаже безусловна любов и еротика. Ако искате да бъдете със Скорпион, започнете да работите върху издръжливостта си и се подгответе.

Съвместими знаци: Рак, Риби, Близнаци, Везни, Водолей

Какво разпалва страстта: Разбиране. Когато знаете какво харесва вашият любим Скорпион, направете го вместо него. И ако сте по-разкрепостени, това би бил знакът, на когото може да предложите въже и камшик. Скорпионите не се страхуват от малко изкривяване.

Какво ги отблъсква: Скептици, глупаци и настойчиви хора. Ако мислите или се опитате да твърдите, че го контролирате, Скорпионът ще ви изрита до бордюра.

Стрелец

Стил в леглото: Стрелецът ще ви накара да се почувствате като единствения човек в света, когато е в леглото с вас, Докато го имате, определено ще си прекарате най-добре в леглото, тъй като Стрелецът е отворен, авантюристичен и отдаден да се забавлява. Очаквайте той да стане похотлив, когато е на ново и вълнуващо място. Той ще иска да опита всичко и да прави любов навсякъде.

Съвместими знаци: Овен, Лъв, Близнаци, Везни, Водолей

Какво разпалва страстта: Приключение. Накарайте Стрелеца да ви преследва. Опитайте странна поза или екзотична техника, за предпочитане в далечни места.

Какво го отблъсква: Предсказуемост. Ако винаги искате да останете вкъщи и да гледате филми в събота, вашият Стрелец ще се сбръчка от скука. Отдръпнете се от тетрадката и оставете дистанционното, ако искате да имате късмет по-късно.

Козирог

Стил в леглото: Тези момчета може да изглеждат като работохолици, но след като примамите един в спалнята, той ще ви покаже, че там играе също толкова силно. Козирогът е един от най-страстните знаци и никой не го знае. Когато загрее, той е привързан, директен и отдаден на удоволствието. Бонус: Той има голяма издръжливост.

Съвместими знаци: Телец, Дева, Рак, Скорпион, Риби

Какво разпалва страстта: Козирозите са привлечени от умни хора, които са готови да направят първия ход и имат търпението да ги примамят от работа със съблазнителни дрехи и романтична вечеря. Те обичат да правят срещи и да планират любовни нощи предварително.

Какво ги отблъсква: Спонтанност и странности. Козирогът не обича причудливите забавления, които прекъсват претъпкания му график, както не обича да се занимава с човек, който смята за неподходящ в живота му като цяло.

Водолей

Стил в леглото: Либидото на Водолея се повишава във връзка с негвата умствена стимулация. Той е готов да опита всичко, ако звучи интересно. Започва бавно, но може да премине в състояние на безумна страст — и щом той влезе в него, вие ще бъдете поразени. Но никога не можете да притежавате изцяло неуловим Водолей, тъй като те винаги сдържат нещо.

Съвместими знаци: Близнаци, Овен, Лъв, Стрелец

Какво разпалва страстта: Разговор, необичайни личности, интелектуални занимания.

Какво ги отблъсква: Ако сте конвенционалният тип, без никакви странности и тъмна страна, Водолеят няма да ви даде времето си. Също така, не се опитвайте да го затворите вкъщи. Ако Водолеят мисли, че ще му отнемете свободата, той ще избяга незабавно.

Риби

Стил в леглото: Този любовник е хамелеон, способен да промени стила си според вашите нужди и желания. Те са емоционални, а не интелектуални. Те са талантливи в това да угаждат на другите и да приемат удоволствието. Това, което е палаво за друг знак, просто изглежда забавно за Рибите и те подхождат към спалните с отворен ум и отворено сърце, като винаги очакват времето ви заедно да бъде фантастично.

Съвместими знаци: Скорпион, Рак, Телец, Дева, Козирог

Какво разпалва страстта: Когато вие сте щастливи, той е щастлив, така че не забравяйте да покажете своята признателност, за да си прекарате най-добре в спалнята. Тъй като те са мечтатели, Рибите често се възбуждат от ролеви игри.

Какво ги отблъсква: Не се дръжте хладно с вашия човек от зодия Риби или той ще загуби либидото си.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе