5 съвета за успешно ходене на срещи
Любов и партньорство

5 съвета за успешно ходене на срещи

Въпреки че много хора мразят „играта“ или процеса на запознанства, в действителност няма преки пътища и трябва да минете през ходенето на срещи. Ако търсите любов, общуване или някой, който да запълва съботните ви вечери, ще трябва да излезете и да го намерите. А това означава да се ориентирате в сложното минно поле на запознанствата.

За щастие, макар че преки пътища не съществуват, можете значително да подобрите шансовете си за успех, като следвате няколко прости съвета.

infomax-logo-50-15-HW Саня Борисова вае тяло и разпуска с въздушна йога

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

5 съвета за успешно ходене на срещи

Ето какво да правите, за да е успешно излизането ви на срещи:

Опознайте себе си

При наличието на милиони самотни хора, от които можете да избирате, как можете да решите откъде да започнете? Преди да се гмурнете в сцената за необвързан, отделете малко време, за да се опознаете истински и какво наистина търсите на срещи. Запознанствата в крайна сметка са социален договор и колкото повече вие и вашия партньор съвпадате с това, което търсите един в друг, толкова по-вероятно е да намерите договор, който работи и за двама ви.

Никога не ходете на срещи от отчаяние, вкопчвайки се в първия човек, който ще ви покани. По същия начин не съставяйте невъзможно конкретен списък с качествата, които някой трябва да притежава, за да се среща с вас. Вместо това запишете няколко обобщения, които биха направили потенциалната половинка добра партия с вас.

Например, ако спортът е вашият живот, може би ще е разумно да потърсите спортен фен. Ако обичате интелектуалните среди, може би ще предпочетете човек, който също е в тях. Обичате ли да се гушкате или обичате своето пространство? Смятате ли, че ежедневните разговори са необходими или потребни? Надявате ли се да намерите обвързване за цял живот, или някого, с когото да излизате и да се забавлявате за няколко седмици или месеци?

на срещи 3

Също толкова важно е да разберете какво можете да предложите на срещи. Направете общ списък на качествата, които можете да внесете в една връзка. Хората, с които бихте излезли, вероятно имат свои собствени списъци с това, което търсят, така че трябва да знаете какво предлагате вие.

Направете оценка на „пазара“

След като сте попълнили списъците си за ходене на срещи, запознайте се с някои хора, които отговарят на общите ви критерии. Разберете какво търсят те и вижте дали то съвпада с това, което можете да предложите вие.

Бъдете готови да преговаряте, но никога не се опитвайте да се превърнете в нещо, което не сте. Изглежда ли, че вашите желания и техните желания съвпадат? Ако не, може би трябва да преосмислите списъка си с желания или да помислите за други начини да дадете малко повече.

на срещи (2)

Бъдете директни

Ако сте на възраст над средното училище, няма причина да играете игри. Ако видите някой, който изглежда обещаващ, започнете разговор. Ако искате да излезете на срещи с него, поискайте това. С добрата представа за това коя сте, какво искате и какво ще дадете, не е необходимо да се страхувате от отхвърляне. Някой, който ви отхвърля, явно не е подходящият, така че просто зачеркнете този човек от списъка си и продължете напред.

По време на срещи не забравяйте за социалния договор. Не се притеснявайте толкова много за това дали хората ви харесват, че да забравите да определите дали вие ги харесвате. Срещата не е нищо повече от ангажимент да прекарате определен период от време с някого. Ако единият или и двамата не усещате химията, всъщност нищо не е загубено.

Не бързайте

Ако сте физически привлечени на дадена среща, биохимичните реакции в мозъка ви могат да предизвикат дълбоки чувства на страст и романтика. Ако чувствата са взаимни, може да се впуснете във вихрена връзка, която ви се струва твърде хубава, за да е истина, но бързо да се разочаровате след това. Няма нищо лошо в това да се оставите на вълната, но е разумно да поддържате здравословна дистанция и предпазливо отдръпване през този период на ходене на срещи.

Ако останете заедно, рано или късно ще навлезете с главата напред в следващата фаза. Много хора преминават от връзка във връзка, като се наслаждават на страстните възходи на ранния етап и след това драматично се разделят, когато този етап се срине и изгори. Ако искате да сте наистина успешни в играта на запознанства, наслаждавайте се на страстта, но я признавайте такава, каквато е.

на срещи

Създайте приятелство

Ако търсите любовта, може да смятате ходенето на срещи без незабавна химия за неуспешно. Това обаче може да бъде огромна грешка.

Всички познаваме хора, които са били приятели в продължение на години, преди най-накрая да решат да се сгодят, и са сключили напълно пълноценни бракове за цял живот. Ако вие и вашата половинка се забавлявате заедно и се наслаждавате на компанията си, не бързайте да го отписвате. Продължавайте да се забавлявате и да развивате отношенията си. Ако в крайна сметка не излезе нищо в романтичен план, то поне от това ходене на срещи може да спечелите ново приятелство за цял живот. Така че никога не знаете какво може да излезе от тези отношения.

Вижте още:

4 зодии, които харесват само един тип партньори

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

8 ясни признака, че мъж Овен е влюбен във вас

По-добро преживяване в леглото – направете 1 просто нещо

4 зодии, които се привличат от токсична връзка

4 зодии, които често започват връзка на работното място

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе