СЪВЕТ за 4.12.2021 към всяка зодия
Астрология

СЪВЕТ за 4.12.2021 към всяка зодия

Овен

Не прекалявайте с търпението на околните, бъдете по-съобразителни. Денят ще ви носи към необикновени преживявания, просто се отпуснете.

Телец

Сутринта просто се оставете на силата на слънцето, поканете го в живота си. Вечерта посетете място, на което отдавна не сте били. Ще ви връхлетят позабравени усещания

Близнаци

Бъдете внимателни към здравословните си неразположения. Критика? Съвети? Търпеливо ще изслушате всеки, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави.

Рак

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Утрешният ден ще ви ще е напрегнат, служебните ангажименти ще ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки.

 

Лъв

Не позволявайте на другите да ви попречат да преследвате това, което искате. Понякога хората подценяват това, на което сте способни. Никога не позволявайте на негативизма и съмненията на другите да ви попречат да разкриете пълния си потенциал и да преследвате нещата, които най-много искате

Дева

Вие сте талантливи и, независимо дали го приемате или не, вие сте перфекционисти. Но в живота няма нищо идеалното, така че спрете да се критикувате, ако не правите всичко перфектно. Научете се да се наслаждавате на това, което имате.

Везни

Помислете върху нещата, но не премисляйте твърде много. Понякога можете да бъдете твърде скептични и да премисляте отново и отново нещата, когато отговорът наистина е съвсем прост. Не позволявайте на параноята да вземе най-добото от вас, не всеки ви е враг.

 

Скорпион

Добре би било днес да сте по-практични, да не се разсейвате прекалено и най-вече да не пръскате пари за щяло и не щяло

Стрелец

Вие твърде много се притеснявате за всичко. Бъдете по-спокойни! Мислете позитивно, спортувайте, правете си почивки и изгонете безпокойството!

Козирог

Раздавайте любов и ще получите любов. Бъдете отворени към хората и ще видите колко много нови приятели ще спечелите

Водолей

Съветите ви помагат на повече хора, отколкото осъзнавате. Имате дарба да раздавате мъдри думи на хората, точно когато най-много се нуждаят от тях. Имате силата да промените живота на хората към по-добро.

Риби

Много хубав ден. Всичко ще се подрежда според очакванията и вие ще се чувствате като победител. Със сигурност ще научите нещо ново, което доста ще ви впечатли.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе