Безспорни факти за котешката интуиция - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Безспорни факти за котешката интуиция

факти за котешката интуиция
Домашни любимци Интересно

Безспорни факти за котешката интуиция

За безспорните факти за котешката интуиция може да се говори много. Но въпреки това продължават да се тиражират и много спекулации с необичайни истории за котките.

Все повече факти излизат в публичното пространство, че котките са пратеници на земята от неземни сили. Изпратени ни, за да бъдат наши закрилници и пазители!

Защо котките обожават да спят върху хората?

Признаци, че вашата котка ви закриля

Безспорни факти за котешката интуиция

Докато една част от любителите на пухкавите животинки, вярват в извънземният им произход, други са уверени в лечебните им способности.

Съществува, обаче и трета категория хора, които не вярват нито на едното, нито на другото. Дори вярват, че котките са недоброжелателни.

Разбира се, всеки има право да вярва, според собствените си виждания и разбирания.

Как да дефинираме словосъчетанието котешка интуиция?

Както знаем, сетивата на котките са много по-силно развити от тези на хората, а дори и на кучетата.

Точно, поради тази причина, котките са в състояние да предусещат неща, за които ние нямаме способност. Например вибрациите на земната кора по време на земетресения, приближаването на цунами или вулканично изригване.

Котката ще усети опасността предварително и ще предупреди стопаните си за нея. Докато тя самата ще се опитва да избяга, междувременно ще започне яростно да драска по вратата, силно да мяука и да се държи странно.

Метеорологичното време, също може да се предскаже по поведението на котка. Ако вашето мъркащо коте се свие на топка, това е предвестник на студ, опънато като колбас на пода – на следващият ден се очаква горещо време.

Как котешката интуиция помага на хората? Доказателства и примери от живота.

# Когато имате гости.

Котката отлично умее, да разграничава и разпознава миризмата на собственика, неговото поведение и стъпки. Ако някой нахлуе в дома, тогава котката веднага ще почувства недобронамерените действия на лицето и ще започне да се държи неспокойно – или ще предпочете, да избяга, да се скрие, или просто ще отиде да види кой е нахлул.

# Ако имате тревожни мисли или сте болни.

Вашият любвеобилен домашен любимец винаги ще ви се притече на помощ, ако се чувствате тъжни или болни. Най-често котката ляга върху гърдите, корема или гърба на човека, започва да мърка, облекчавайки спазмите и психическата болка. Как ли усеща тези неща? Какво мислите за интуицията на котката?

# Котката много бързо усеща истинският характер на хората.

Не всеки знае, че котките не понасят зли и подли хора. Чрез своето, почти безпогрешно шесто чувство, мъркащите същества ги усещат на мига. Ето защо, ако котката ви дебне или се държи странно с някой от гостите, имайте едно на ум, че на този човек не може да му се има доверие.

# Ето ме, върнах се у дома!

Котките са в състояние да намерят пътят обратно към дома, дори ако са били откарани с кола, увити в одеяло и т.н. Това се дължи на факта, че мустакатите раирани любимци са си изградили в съзнанието си специална карта на района, базирана на високоенергийно ниво.

Безчет са случаите, в които котките се завръщат у дома след изминати десетки километри, независимо колко време ще им отнеме това. Докато някои хора могат да се изгубят само на няколко пресечки от дома. Кой в този случай, ще има нужда от „котешката“ карта?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица