Дневен хороскоп за 30.09.2021 четвъртък
Астрология

Дневен хороскоп за 30.09.2021 четвъртък

Овен

Месецът завършва месеца по задоволителен начин. Подкрепени от небесни тела Юпитер, Сатурн, Нептун и Уран, всички положителни към вашия знак, вие сте на преден план, блестят вашият чар, симпатия, правилното отношение към всички дела, които ще имате през деня.

 

Телец

Днес сте чувствителни и внимателни, възприемащи всичко, което се случва около вас. Семеен проблем, който със сигурност не сте подценили, се решава благодарение на вашето проникновено, ефективно, решаващо действие.

 

Близнаци

Завършва още един месец, в който вие бяхте в лятно настроение. Желанието да не се уморявате преобладава у вас и днес; винаги търсите да сте главни герои във всяка ситуация, независимо дали е сред познати, в обещството или в офиса.

 

Рак

Луната във вашия знак ви освобождава от напрежението, възникнало преди няколко дни в семейството. Това отваря врати, за да можете да намерите перфектна хармония с околната среда. Имате възможност да реализирате работен проект, който чакаше своето време.

 

Лъв

Наистина невероятният период продължава за всички вас Лъвици и Лъвове. В полза на вашия знак продължава транзитът на Меркурий, който подсилва интелигентността; а Марс работи за вас, като ви дава волята да се наложите, дава ви жизненост и вие сами намирате пътя за печелившите решения.

 

Дева

Слънцето вече няколко дни е в приятелския знак Везни и завършва красив месец за вас. Тези дни възобновявата дейността си; чувствате се полезни, живи и в перфектно състояние, дори по отношение на физическата форма.

 

Везни

Няма да се включите в игрите, които някои хора играят. Вашите умения за наблюдение ще ви помогнат да избегнете грешки. Апетитът ви е жесток и това може да има неприятни последици. Необходима е умереност. Сложните отношения изобщо не ви подхождат. Ще се почувствате принудени да посредничите.

 

Скорпион

Очаква ви един много красив ден в края на септември, прелюдия към следващ месец, още по-богат на емоции, толкова колкото искате. Физическата ви форма е доста добра и все още се наслаждавате на добрите ефекти, които последният период на лятната ваканция има върху външния ви вид.

 

Стрелец

Този есенен месец завършва под отлична астрална егида. Много планети са приятели с вас: Марс, Меркурий, Венера и лъчезарно Слънце, съживяват духа ви. Ще се възползвате от спокойно състояние на ума, което ще ви позволи да се почувствате по -уверени и да споделите радостта си с другите.

Козирог

Венера в приятелския знак Скорпион подобрява значително настроението ви днес. Семейният живот също ви дава моменти на истинска радост, особено ако сте родени през декември, което ви позволява да разрешите някои родови въпроси, останали нерешени в дните в края на този месец.

 

Водолей

Ще трябва да направите отстъпки, които не сте очаквали и пред вас ще се отворят нови врати. Не поставяйте всичко на раменете си. Делегирайте някои задачи, преди да се почувствате претоварени. Ще изненадате околните със силата си на убеждение. Думите ви ще имат ефект.

 

Риби

Месецът завършва с развеселен дух. Нивото на вашата чувствителност, интуиция, възприемчивост, което знаете как да проявите към ближния, се повишава. В някои от вас особено силно е влечението да помагате и да се включите в някоя социална кауза.

 

Tagged , , , , , ,
на горе