Той е по-нисък от вас? 4 неочаквани предимства на мъжете под 170 см

Той е по-нисък от вас? 4 неочаквани предимства на мъжете под 170 см
Любов и партньорство

Той е по-нисък от вас? 4 неочаквани предимства на мъжете под 170 см

Когато партньорът е по-нисък от своята дама, ситуацията е малко по-необичайна, основно заради приетия стереотип, че мъжът трябва да е по-високия и едрия, а жената по-ниска и крехка. Но, разбира се, тези дефиниции идват от романите, детските приказки и романтичните филми. Съгласете се, ние живеем в реалността и животът е толкова пъстър, колкото и хората, с които ни среща. 

Преди години излизах с момче, което беше няколко пръста по-ниско от мен. Краси, така се казваше той, беше толкова симпатичен, с уникално чувство за хумор, че беше невъзможно да не се влюбя в него. Конфузната ситуация обаче дойде, когато той ме целуна. Бяхме на входа на кооперацията, в която живеех, когато той се качи едно стъпало по-горе от мен, за да ме целуне. Беше вълнуващо, но и странно за мен. Почувствах се още по-висока, а всъщност съм само метър и седемдесет. За да не се чувствам неудобно спрях да нося токчета, когато излизахме с него, а като се снимахме, съвсем лекичко прикляках, за да не личи колко стърча над него. Лека полека разликата във височините ни стана мой комплекс. А той всъщност се чувстваше съвсем уверено. Разделихме се след време, но след него животът отново ме срещаше с по-ниски мъже. В един момент приех, че вероятно ги привличам с нещо, успокоих се и спрях да приемам ръста си като проблем. Вероятно принос за това има и постепенното узряване и трупане на опит, осъзнаването, че женствеността не е в някаква точна пропорция на ръст и килограми…

Той е по-нисък от вас? 4 неочаквани предимства на мъжете под 170 см

Защо мъжът мълчи?

8 прости начина да накарате мъжа си да ревнува

Тайната на италианките за безупречно обличане

Той е по-нисък от вас? 4 неочаквани предимства на мъжете под 170 см

Но нека се върнем на казуса: излизате с мъж, който е по-нисък от вас или по приетите критерии за „нисък мъж“ е под 170 см. Има някои важни неща, които трябва да знаете.И тези неща не съм ги измислила аз, а са резултат от проучвания сред голяма група мъже на възраст между 25 и 55 години, които попадат в категорията „ниски“.

1. Ниските мъже го правят по-често

Знаете понятието: висок, мургав и красив – отличителният белег на това, което жената иска от един мъж. Накарани сме да вярваме, че височината е най-добрият генетичен маркер за физическа годност и желание.Всъщност, според The ​​Journal of Sexual Medicine , по-ниските мъже са много по-активни в интимен план от по-високите си събратя. Това проучване е проведено с 531  мъже, повечето от които на възраст от 25 до 55 години. Установено е, че „коиталната честота е по-висока при мъже с височина под 170 см“

Той е по-нисък от вас? 4 неочаквани предимства на мъжете под 170 см

2. Те могат да ви изнесат лекция по самоувереност

Някога чудили ли сте се за средната разлика във височината между двойките? Притеснявате се за признаците на синдрома на ниския човек? Е, напълно нормално е да се чувствате малко несигурни относно височината във връзките (особено когато излизате с нисък мъж). Така че, ако се притеснявате, че ниските мъже имат проблеми да говорят с момичета или ако се чувствате неудобно как да позирате с по-нисък мъж, обърнете внимание.

Нека започнем с един забавен факт: чували ли сте някога за комплекса на Наполеон? Терминът се използва за описание на абсурдно амбициозен човек. В този контекст, позволете ми да ви кажа няколко неща за момчетата от по-ниската страна: Понякога те може да се чувстват така, сякаш имат нещо за доказване, а когато става въпрос за професионален успех, те са способни да превъртят играта. Те често стават истински шампиони по самочувствие и успех.

Той е по-нисък от вас? 4 неочаквани предимства на мъжете под 170 см

3. Проучванията показват, че живеят по-дълго

Проучване , публикувано в PLOS One, хвърли светлина върху възможен „ген на дълголетието“, известен като FOXO3. Оказва се, че този удивителен ген е свързан с по-дълъг живот и по-малки размери на тялото. И познай какво? По-ниските мъже са ударили джакпота. Според тази теория тези под 170 см са истинските победители в играта за дълголетие.

4.По-малко вероятно е да ви изневерят

Обмисляте ли да се срещате с мъж, по-нисък от вас? Притеснявате ли се да се справите с проблемите със синдрома на ниския мъж? Имаме някои новини, които могат да предизвикат усмивка на лицето ви. Проучване разкри :

По-ниските мъже са по-верни партньори

По-високите мъже са два пъти по-склонни да изневеряват в сравнение с мъжете, чиято височина е под 170 см.
Ето защо високите жени, които търсят ниски мъже, могат да намерят невероятна съвместимост и щастие в тези връзки.

Той е по-нисък от вас? 4 неочаквани предимства на мъжете под 170 см

Но хей, преди да правите прибързани заключения, не забравяйте, че проучвания като тези трябва да се приемат с лека доза скептицизъм. Връзките са комбинация от фактори и, разбира се, височината също не гарантира вярност. Искам да кажа, че има случаи, когато ниските мъже изневеряват, а високите са лоялни към любимите си. Дали ще е нисък или висок, ако търсите сериозна връзка , най-важното е да намерите някого, на когото можете да се доверите и с когото да изградите солидна връзка.

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе