Зодиите, които имат тайни връзки, без приятелите им да знаят - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които имат тайни връзки, без приятелите им да знаят

Зодиите, които имат тайни връзки, без приятелите им да знаят
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които имат тайни връзки, без приятелите им да знаят

Една от най-хубавите части на приятелството е да можеш да разголиш душата си пред някой друг. Всъщност, колкото по-голяма е групата, толкова повече хората се чувстват като семейство. Да, роднините също ще ви подкрепят, но по разбираеми причини, има неща, които не можем да споделим в тях. Независимо дали са в колежа, на работното ви място или дори в квартала ви, приятелите специално място в сърцето ви. Може би точно това е причината жилото на предателството да се усети най-силно, когато разберете, че някои от тях имат тайни връзки. А още по-голям шок е двама от вашата група приятели да са се срещали през цялото време, без да сте подозирали за това.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

От Везни до Рак, разгледайте зодиите, които имат тайни връзки, за които техните приятели не знаят.

Лъв

Ако вашият приятел е Лъв, тогава не е изненада, че е избрал да бъде потаен. Една от възможните причини, поради които той няма да разкрие връзката си, е, че тя е от скоро. По рази причина този човек може да не е сигурен колко дълго наистина може да продължи. Лъвът е скандално известен с краткотрайните си и чести романи. Много пъти тези хора дори не го правят умишлено. Въпреки най-добрите си опити, те често не успяват да изградят дълготраен съюз с човека до тях. Така че, докато не са сигурни, вероятно ще го пазят в тайна. Просто те се страхуват да говорят предварително, защото са на принципа, че щастието обича тишината.

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Рак

Всички сме свикнали да чуваме, че Скорпионите са най-мистериозният и загадъчен представител на зодиака. Но има един друг знак, който наистина процъфтява в тайни връзки, и това е Ракът. Тези хора обичат да имат таен романс, който включва предаване на написани на ръка любовни бележки. Също очаквайте от тях тайни погледи към своите любовници сред тълпа от техни общи приятели. Тайната природа на тяхната романтика може да вдигне адреналина им. Но също така е вероятно близките им приятели да се чувстват измамени от обвивката на мистерията около техния любим. Затова, колкото и да обичат мистерията, в даден момент Раците трябва да си признаят, че имат човек до тях. Все пак това е нещо, което не може дълго да се крие.

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Овен

Овенът от друга страна е известен с това, че носи сърцето си в ръкава. Или иначе казано, това е зодиакален знак, който изключително лесно се влюбва. И все пак, когато става въпрос за колега, по когото те си падат, Овните поставят определени граници. Те обичат да поддържат най-големия професионализъм и спазват етика в офиса. Това може да е причината, поради която те предпочитат да мълчат за връзката си. Може да умират от желание да разкажат подробностите от любовния си живот на свой доверен колега, но няма да го направят. Те знаят, че слуховете бързо се разнасят и не искат да рискуват нещо да застраши работата им. Все пак, има фирми, в които тези неща са забранени. Овните са наясно, че на сърцето не може да се заповядва. Затова са готови да се отдадат на този романс, но също така избират да имат тайни връзки, вместо да се разкрият.

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица