съвет за 18.09.2022
Астрология

СЪВЕТ за 16.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 16.09.2022: Бъдете постоянни: благодарение на това днес ще успеете да постигнете това, което преди ви изглеждаше невъзможно. Вземате нестандартни решения и много бързо ще се ориентирате в нова ситуация.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)

Предстои нова магнитна буря през септември

НАД 20 ПРИЧИНИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ, ДА ПИЕТЕ ШИПКОВ ЧАЙ

ХРАНИ, КОИТО МОЖЕТЕ ДА КОНСУМИРАТЕ ПРЕДИ ЛЯГАНЕ

ВОДА от СТАФИДИ

Вода с лимон при много здравословни проблеми

Астрологичният съвет за днес, 16.09.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Съвет за 16.09.2022 зодия ОВЕН

Хората, с които сте се разбирали добре, може да ви разберат погрешно. Имайте търпение, ще ви бъде полезно.

Съвет за 16.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Днес трябва да действате, защото имате шанс да постигнете забележим успех. За помощ, ако е необходимо, е по-добре да се обърнете към доверени съюзници. Така ще избегнете много неприятни моменти.

БЛИЗНАЦИ

Съвет за зодия Близнаци, 16 септември 2022: В началото на денят поемайте смело инициативата, относно делови и кариерни въпроси. Времето е подходящо за всяка дейност, която изисква изобретателност, креативност, както и способност за импровизация и вземане на решения в движение.

Съвет за 16.09.2022 зодия РАК

Денят е подходящ за делови преговори, както и за срещи с хора, които могат да помогнат за осъществяването на вашите планове. Ще разкажете за идеите си по такъв начин, че едва ли някой ще остане безразличен към тях. Останете убедителни!

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Ако се съсредоточите върху обучението си, бързо ще успеете и няма да изисква много усилия от ваша страна. Ще запомните всичко необходимо, ще намерите отговори на трудни въпроси.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Огледайте се внимателно. Със сигурност ще забележите какво е убягнало на другите и това ще стане ваше предимство. Съберете информация, направете изводи – това ще ви помогне да определите бъдещите си планове.

Съвет за 16.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Ако имате нужда от съюзници, помощници или нови партньори, със сигурност ще ги намерите без затруднения. Вероятни са интересни предложения за сътрудничество или нова работа. Ще бъдете център на вниманието.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Опитайте се да се държите спокойно и миролюбиво, това ще бъде достатъчно, за да се получи всичко, както искате. Трябва да сте внимателни във всичко, което е свързано с пари. Не бързайте да вземате решения относно сделки и покупки.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 16 септември 2022: Бъдете упорити и ще успеете дори в това, което преди е изглеждало невъзможно. Важно е да не се водите само от емоциите.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията: тя няма да ви подведе. Ако днес се заемете с нова задача, бързо ще разберете как да получите желания резултат.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Важен ден по отношение на работата: много ще зависи от решенията, взети днес. Затова е по-добре да не бързате. Струва си да съберете повече информация.

РИБИ, вашият съвет за днес

Не планирайте този ден да обсъждате някои важни лични въпроси. Може да бъде трудно да преговаряте дори с човек, който преди това ви е разбирал перфектно. Изчакайте малко.

Tagged , , , , , , , ,
на горе