СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022

седмичен хороскоп 15 август - 21 август 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022

Седмичен хороскоп 15 август – 21 август 2022: Започва третата седмица на август 2022. Тази седмица планетите са на страната на тези, които не витаят в облаците, а знаят точно какво искат да постигнат. Затова си поставяйте задачи и смело ги изпълнявайте. Въпреки това, тези, за които любовта е на първо място, също няма да останат без работа. Повечето зодии имат период, благоприятен за нови запознанства, романтика и укрепване на съществуващи връзки. Уикендите са необходими за възстановяване от стреса и почивка от седмичните дела.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Страхотен КЪСМЕТ през седмицата 15 до 21 август за 4 зодии

Зеолит – минералът чудо, здраве от природата

Болестите – нечутите „викове“ на Душата, по пътя на духовното Възнесение и ДНК трансформация

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

Вкусно руло от тиквички

Храни за добро здраве

Безспорни факти за котешката интуиция

Всичко за ползите от маслините

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 15 август – 21 август 2022 зодия Овен

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022

Кариера, планове за бъдещето, влиятелни контакти. Всичко в животът ви ще се върти около това тази седмица. Вие ще сте първият, който идва на работа, последен, който затваря вратата и ще се възползвате от всяка възможност да имате и знаете повече от другите. Периодът е благоприятен за успех и добра репутация, но не се задоволявайте с похвали, а изисквайте реални облаги и пари. Любовта ще остане на заден план до края на седмицата, когато ще си спомняте за пламенните обещания.

Седмичен хороскоп 15 август – 21 август 2022 зодия Телец

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022

Повярвайте на комплиментите, които ще чуете тази седмица и действайте според плановете си. В професионалните дела ще избегнете недоразумения, но ще се опитате да помогнете на хора, които не могат да се справят с нещо. Можете да измислите начини да подобрите или организирате нещо много по-добро и всички ще ви благодарят. Седмицата е идеална за обучения и презентации, където вие ще бъдете главната звезда. Прекарайте уикенда със себе си, а не с всички възможни уреди за почистване.

Седмичен хороскоп 15 август – 21 август 2022 зодия Близнаци

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022

Около вас ще бъде шумно и ще станете незаменима част от компанията. Ще помагате на несръчни колеги, ще се справяте с кризисни ситуации. От вас зависи да решите кой е прав и на кого трябва да благодарите. Тази седмица имате шанс да продължите напред, да спечелите спор, да се отървете от стари проблеми. Това допринася за вашият неминуем успех в различни аспекти, просто не се отказвайте твърде бързо от това, което ви интересува. Ще подобрите не само състоянието си, но и самочувствието си.

Седмичен хороскоп 15 август – 21 август 2022 зодия Рак

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022

В периодът, 15 август – 21 август, ви се очертава гореща седмица, изпълнена със светски събития и нови професионални предложения. Времето ще отлети толкова бързо, че може да ви се завие свят. Периодът ще бъде подхранван от амбициозни идеи и дела, чийто успех зависи от признанието на важни хора. Затова не чакайте, а смело атакувайте и се борете за това, което ви е най-скъпо. Изведнъж ще намерите верен съмишленик или партньор. За любовта ще си спомняте само през почивните дни.

Седмичен хороскоп 15 август – 21 август 2022 зодия Лъв

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022

Предстои ви спокойна седмица, но вместо да се отдадете на мързел и релакс, заемете се с работа. Благотворното влияние на небесните тела ще ви помогне да организирате финансите си. В любовта внимавайте какво наричате свое. Въпреки, че над вас не се струпват планетарни бури, трябва да създадете по-романтична атмосфера. Изненадайте партньора си с оригинално предложение, атмосферата във връзката ще се нажежава през цялата седмица.

Седмичен хороскоп 15 август – 21 август 2022 зодия Дева

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022

Вашите амбициозни идеи и необичайни начини за решаване на ежедневни проблеми ще бъдат оценени. Строг човек ще провери колко струват вашите обещания. Не се страхувайте от тази конфронтация, смело защитавайте това, което смятате за свой успех. Можете да спечелите авторитет и уважение. В любовта не пазете нищо в резерв и смело реализирайте плановете си. Повече положителни емоции и забавления ще има през уикенда.

Седмичен хороскоп 15 август – 21 август 2022 зодия Везни

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022

Ще откриете своята артистична душа, ще се интересувате от мода и изкуство. Всеки ще хареса вашите идеи и стил. Това е добър момент да планувате или реализирате за дома голяма промяна, например на мебелите или добра покупка, свързана с подреждането на апартамента под предлог за почистване. В края на седмицата следете делата си, може някой да изпадне в паника и да има нужда от помощ. Просто му отделете време. Обмислете всичко това спокойно, но вземете смислени решения още следващата седмица.

Седмичен хороскоп 15 август – 21 август 2022 зодия Скорпион

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022

Тази седмица, 15 август – 21 август 2022, ви очакват куп нови задачи, които може да ви изненадат, но ще донесат ползи. Ще бъдете креативни, енергични и добри към хората. Периодът ще ви даде шанс да получите допълнителни пари, ще привлечете към себе си нови приятели, които ще ви бъдат полезни в кариерата. Нечий съвет може да струва повече, отколкото си мислите първоначално. През почивните дни може случайно да срещнете човек, с който да споделяте различни любовни вълнения или тайни.

Седмичен хороскоп 15 август – 21 август 2022 зодия Стрелец

седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022

Очаква ви страхотна седмица, ще сте оптимисти и в добро настроение. В работата смело ще говорите за пари и кръга на задълженията си. Направете план какво трябва да направите и няма да се изгубите, точно по този начин ще стигнете навреме за всичко. Седмицата е благоприятна за преговори и печеливши дискусии. Погрижете се за красотата и състоянието си. Посещението на фризьор и козметик ще ви ободри. Почивните дни ще бъдат време за любов и празнично настроение.

Седмичен хороскоп 15 август – 21 август 2022 зодия Козирог

седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022

Ще започнете да мечтаете за екзотични пътешествия и дори да емигрирате в други страни. Ако не можете да зарежете всичко и да отлетите до плажа, потърсете другаде. Козметик, спа процедура или пътуване до търговския център с приятели ще ви спасят от призрака на блуса. В работата има по-малко сложни неща, но не забравяйте да наваксвате. Помогнете на колегите си и ще спечелите не само признание, но и парични награди.

Седмичен хороскоп 15 август – 21 август 2022 зодия Водолей

седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022

Очакват ви нови часове и теми за дискусия. В работата с лекота ще използвате способностите си и ще постигнете значителни успехи. Очаква ви нова задача, която може да надхвърли задълженията ви. Просто избягвайте да говорите за пари. Някой може да ви убеди да направите инвестиции, за които е твърде рано. В любовта ви очакват нови изкушения, но не всеки ще бъде достоен за интереса, който проявявате към него.

Седмичен хороскоп 15 август – 21 август 2022 зодия Риби

седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022

Опитайте се да избягвате рискове и хора, които са враждебно настроени към вас. Сега ще имате нужда от повече почивка, тишина и спокойствие, за да можете да подредите всичките си дела. Изхвърлете ненужното от сърцето, гардероба и календара си, защото скоро ще се появят нови неща и по-интересни предложения. Уважавайте здравето си и не се жертвайте за никого. С наближаването на уикенда ще почувствате прилив на жизненост.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе