Започва сезон на ретрограден Нептун: какво очаква всяка зодия

Започва сезон на ретрограден Нептун какво очаква всяка зодия
Астрология

Започва сезон на ретрограден Нептун: какво очаква всяка зодия

Започва сезон на ретрограден Нептун. Ако ви се струва, че сте се потопили стремглаво в океан от емоции, това не е случайно. От днес до 11 юли Меркурий е в знака Рак. Вдъхновяващо е да изпитвате чувства, но внимавайте как ги предавате на другите. А в петък Нептун ще започне ретроградно движение в мечтаните Риби. Той ще продължи до началото на декември, давайки ни време да се потопим в духовното и да излекуваме душата и сърцето си.

Вижте какво ви очаква през периода на ретрограден Нептун:

През периода на ретрограден Нептун изразявайте свободно емоциите си. За вашето собствено благополучие. Това може да не е лесно за такава темпераментна натура като вас, но е необходимо. Ретрограден Нептун ще ви помогне да обмислите как вашите духовни практики ви дават изцелението, което заслужавате.

Съсредоточете се върху чувствата, вградени в преживяванията ви, за да ги разберете по-дълбоко. Ретрограден Нептун скоро ще ви свърже с хора, с които сте преживели заедно дадени момени, за да можете да се подкрепяте взаимно и да покажете дълбоко състрадание.

Ще видите как вашите финансови емоции могат да ви мотивират да постигнете по-голяма стабилност и успех. Ретрограден Нептун ви насърчава да преоцените напредъка си в кариерата и да го приведете в съответствие с вашите таланти, духовни идеи и творчески страсти.

Меркурий във вашия знак ще ви направи най-приятния събеседник. Ще използвате думите си внимателно и мощно, за да могат всички да разберат кой сте всъщност. И с помощта на ретрограден Нептун ще идентифицирате ключовите си знания и ще ги превърнете в полезни действия, които могат да променят живота ви.

През периода на ретрограден Нептун помислете от какво искате да се отървете от миналото си, така че то да няма твърде голяма власт над вас в настоящето. Това не е лесна работа, но е жизнеутвърждаваща и напълно изпълнима за вас. Пригответе се за прилив на вашата интимност, което ще ви даде ретроградно движение на Нептун.

Време е да балансирате личния живот и работата си. И под ръководството на ретрограден Нептун ще можете да видите модели и дори хора от вашето минало, които ви спъват. Така можете да изберете ново поведение в настоящето, за да гарантирате нови резултати в бъдеще.

Влагайте емоции и чувства в разговори, които ще ви помогнат да създадете работни връзки и да напреднете в кариерата си. Ретрограден Нептун ще ви тласка да правите малки, но редовни стъпки към целта си. Съвсем скоро ще бъдете изумени от техните резултати.

Превърнете абстрактните мисли в конкретни действия. Приложете мъдростта, която сте придобили, в трудна ситуация. От ретрограден Нептун ще бъдете вдъхновени да ограничите навиците и разсейванията, които ви пречат да се чувствате достатъчно уверени.

Връзката ви сега преминава в зона на по-голяма интимност поради факта, че сте отворени за разговори по наистина чувствителни теми. Ретрограден Нептун ще ви помогне да използвате своята креативност и духовност, за да се свържете с правилните хора и места.

Ще получите нови идеи и ще научите нови стратегии от най-неочаквани хора и ситуации. Останете отворени, гъвкави и понякога настоятелни във вашите вярвания. Ретрограден Нептун ви мотивира да практикувате внимателност за по-ясно мислене и по-ефективно решаване на проблеми.

Правете постепенни малки стъпки към големите си цели за личностно развитие. Но ги правете редовно. Сега е по-добре, отколкото да се движите с големи скокове. Ретрограден Нептун ще ви помогне да използвате интуицията си за по-голямо финансово благополучие и сигурност.

Споделяйте информация за себе си, за да укрепите връзките с другите. Избягвайте трудни разговори. Когато Нептун стане ретрограден във вашия знак, ще имате възможност да направите пауза, за да обработите получената информация, да я интегрирате в живота си и да продължите напред към цялост.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе