6 признака, че още ви е рано за сериозна връзка
Любов и партньорство

6 признака, че още ви е рано за сериозна връзка

Вашето отношение и предпочитания са фактори, които оказват влияние върху това колко сериозна връзка бихте могли да изградите в даден етап от живота си. Преди обаче да се впуснете в подобен тип отношения, помислете дали наистина сте готови за тях, за да не залъгвате човека до вас.

6 признака, че още ви е рано за сериозна връзка

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

infomax-logo-50-15-HW Най-малко вредните закуски са препечените филийки

Тук ви предлагаме някои признаци, че все още не сте готови за наистина сериозна връзка: Ето и кои са те:

Чувствате силен копнеж за разнообразни емоционални или физически вариации

Ако постоянно ви привлича някой друг, това може да е знак, че моногамията не съответства на естествените ви наклонности. Проверете какъв вид връзки могат да отговарят по-добре на вашите желания и да осигурят разнообразието и удовлетворението, което търсите. Каквито и да са те, информирайте партньора си, за да няма разбити сърца след това.

сериозна връзка

Страхувате се от дългосрочно обвързване

Често оставаме с фалшивото впечатление, че искаме да живеем с някого подреден живот поради социални условия или натиск от страна на семейството. Но ако за вас е предизвикателство да поддържате дългосрочна обвързаност или често изпитвате чувство на безпокойство и неудовлетвореност в границите на един партньор, това е знак. Той може да означава, че по-неангажиращ тип отношения са по-подходящи за вас от сериозна връзка.

За някои хора дългосрочното обвързване в рамките на великодушна връзка може да се почувства ограничаващо или задушаващо. Възможно е да откриете, че копнеете за повече свобода, изследване или нови преживявания, които се простират отвъд границите на един ангажимент или любовна връзка.

Чувствате, че нещо ви липсва

Да бъдеш в сериозна връзка е страхотна, но не и лесна задача. Тя включва решителния избор и на двамата партньори да се придържат един към друг, защото несгодите са очевидни в една връзка. Ако винаги усещате, че нещо или нещо друго липсва в отношенията ви, въпреки грижовния и любящ партньор, тогава може би вие не сте готови за сериозна връзка.

Ако усещате копнеж за допълнителни емоционални тръпки, желание за различни преживявания или чувство за незадоволено любопитство, може би трябва да бъдете честни с партньора.

сериозна връзка

Не изпитвате несигурност или ревност

Ако не сте в състояние да почувствате нищо против отношенията на партньора си с други жени, това може да е индикация, че не се интересувате дали той би ви изневерил. Ревността, стига да е в границите на разумното, често крие честни и искрени чувства и страх да не загубиш партньора.

Ако наистина откриете, че не изпитвате такива емоции, когато партньорът ви се свързва, общува или дори се ангажира романтично с други хора, това показва, че не приемате отношенията ви за сериозна връзка.

Чувствате емоционален дискомфорт от идеята за изключителност

За някои хора идеята за сериозна връзка с даден партньор може да се окаже ограничаваща или лимитираща. Те може да желаят по-широк спектър от емоционални връзки или свободата да изследват различни взаимоотношения. Ако случаят с вас е такъв, това може да е знак, че сте по-подходящи за структури на взаимоотношения, които осигуряват повече откритост и гъвкавост. Това позволява и на двамата да разберете нуждите на другия и да прецените съвместимостта на връзката си.

Винаги помнете, че предпочитанията и стиловете на взаимоотношенията на всеки са уникални. Не се колебайте да приемете собствените си нужди и желания. По този начин можете да създадете здрава връзка, която да подкрепя емоционалното ви благополучие.

6 признака, че още ви е рано за сериозна връзка

Искате да преследвате немоногамност с честност

Когато става въпрос за сериозна връзка, да бъдете правдиви, автентични и честни е най-добрият подход към човека до вас. Същото важи обаче и когато искате да имате немоногамни отношения. Те ви предоставят свободата да обсъждате и изследвате влеченията и желанията си с множество партньори по етичен и консенсусен начин. Този тип отношения обаче не съответстват на една сериозна връзка, така че ако се стремите към тях, вероятно ви е рано за нея.

Вижте още:

4 зодии, които остават добри партньори и след появата на децата

4 зодии, които разчитат изключително много на партньора си

4 зодии, които харесват само един тип партньори

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

6 грешни зодии, които могат само да мечтаят за рая

7 начина да скъсате с някого чрез съобщение

Мъжката гледна точка: Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе