Зодиите, които пускат слухове за приятелите си - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които пускат слухове за приятелите си

Зодиите, които пускат слухове за приятелите си
Астрология

Зодиите, които пускат слухове за приятелите си

Нека си го признаем, никой не харесва хората, които пускат слухове и говорят клевети за останалите. За съжаление обаче, в днешния свят честността е недооценена политика. Представете си колко лесен би бил животът, ако всичко е прозрачно. Бруталната честност и гледане на собствения ви живот обаче не е нещо, което всеки е свикнал да прави. Дори и да искаш, понякога не е лесно да си откровен, защото това може да не се хареса на околните.

Има някои хора пък, които директно отиват в противоположния край на спектъра. Те не само, че не казват истината, а с лекота се отдават на злонамерени клюки. И още по-лошото е, че те са склонни да го правят и с близките им хора. Обикновено причината за това е завист или чиста злоба.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

От Рак до Риби, вижте зодиите, които пускат слухове за приятелите си:

Рак

По природа представителите на зодия Рак имат голяма склонност към разпространяването на слухове. Винаги можете да разчитате на тях, за да разпалят пламъците на клюките, когато възникне кризисна ситуация. Няма значение дали са чули намек за скандал в тяхното училище, колеж или работно място. Те обикновено пускат слухове като начин да си върнат на хората, които са казали неприятни неща за тях. Иначе Ракът е чувствителен и грижовен воден знак, но понякога тези качества остават на заден план.

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Козирог

Козирогът е непоколебим като земен знак и не толкова чувствителен като воден знак. Въпреки това обаче родените под този знак имат много импулсивен характер. Следователно те искат да се почувстват, че са се вписали сред своите приятели или колеги. Те си представят себе си като пазители на тайни, които държат съкровищница от мръсни признания от приятелите си.

Въпреки това, те не биха се свенили да злоупотребят с тази информация, за да влязат в готината компания на работа или в университета. Козирозите пускат слухове и издават тайни, които е трябвало да запазят за себе си, само за да се впишат по-добре. За кратко тази стратегия може и да действа и Козирозите да постигнат целта си. Но в дългосрочен план околните разбират за подмолните действия на тези хора и започват да странят от тях.

Риби

Рибите са неофициалните крале и кралици на теориите на конспирацията. От тях може да чуете всякакви теории, които не сте си и представяли. Те са социални същества по душа, които обожават да се събират с най-добрите си приятели. Рибите обичат да прекарват часове в сладки приказки с дружките си, за да наваксат изгубеното време. В хода на разговорите си те неизменно измислят странни теории на конспирацията. Те дори са готови да сътворят мащабни скандали, където такива не съществуват, само за да направят живота си сензационен.

В стремежа си да изпъкнат, Рибите са склонни да пускат слухове дори за свои приятели, които не присъстват в момента. Те не го правят, за да ги наранят умишлено, а за да направят живота си да изглежда по-вълнуващ. Обикновено обаче това е за сметка на другите и вместо да си спечелят слава, Рибите често рискуват да загубят приятели. За съжаление обаче, когато го осъзнаят, често е много късно.

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Как да си върнеш бившия – този път завинаги

И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа

„Ти си единствената на този свят за мен“- думите, които всяка жена мечтае да чуе

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица