4 зодии, които мислят, че няма да намерят по-добър от бившия си

4 зодии, които мислят, че няма да намерят по-добър от бившия си
Астрология Любов и партньорство

4 зодии, които мислят, че няма да намерят по-добър от бившия си

Много хора се фокусират върху положителните страни на миналите си връзкии пренебрегват недостатъците им на бившия си партньор. Тази носталгия може да създаде бариера пред продължаването на живота, защото човекът може да вярва, че няма да намери същото ниво на щастие или връзка с някой друг.

Някои зодиакални знаци особено ценят силната емоционална привързаност към бившата си пламенна любов. Това може да ги затрудни да се откажат напълно от нея. В края на краищата, когато някой е инвестирал значително количество време, любов и енергия в една връзка, откъсването от тази емоционална връзка може да бъде предизвикателство.

4 зодии, които мислят, че няма да намерят по-добър от бившия си

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

infomax-logo-50-15-HW Най-малко вредните закуски са препечените филийки

В резултат на това тези зодии са склонни да мислят, че никога няма да намерят някой по-добър от бившия си. Погледнете кои са те:

Дева

4 зодии, които мислят, че няма да намерят по-добър от бившия си

Представителите на зодиакалния знак Дева понякога трудно преодоляват предишни връзки и всичко зависи от собствените им мисли и обстоятелства. Ако тези личности редовно сравняват евентуалните си спътници с бившия си, те откриват, че те не отговарят на изискванията в много отношения. Това е индикация, че Девите вярват, че никога няма да намерят някой по-добър. Възможно е също така да идеализират предишната си връзка и да се фокусират само върху прекрасните елементи, като пренебрегват всички отрицателни аспекти. Това може да подсказва, че тези земни знаци се притесняват, че няма да могат да срещнат някого, който да се равнява или да надмине това, което са имали в миналото.

Това, че не гледат назад, изисква от тези хора да навлязат в неизвестното и да приемат промяната. И все пак страхът от несигурност, ужасът, че ще останат сами, или колебанието да започнат отначало могат да попречат на Девите да продължат напред след раздялата с бившия си, което само им пречи. Мисленето им обаче може да се промени значително в зависимост от бъдещите преживявания и личния напредък на Девата.

Близнаци

бившия си

Близнаците са кокетни и страстни хора. Когато обикнат някого, те често преживяват един наистина силен и преобразяващ съюз. Така че след разбито сърце от такава булка тези въздушни знаци може да предположат, че ще им е трудно да намерят някой, който ще търпи истериите им или ще ги глези като бившия им. Близнаците може да се свържат прекалено много с бившия си любим и да им е трудно да се откажат от него.

За хората от тази зодия може да е трудно да си представят същото приятелство или да дублират това ниво на интимност с друг човек. Всъщност някои Близнаци също се страхуват да не бъдат наранени или да имат още една неуспешна връзка. Това ги възпрепятства да създават нови любовни връзки. Въпреки това Близнаците са известни със своя романтичен и идеалистичен нрав, така че в крайна сметка могат да продължат напред, въпреки че предполагат, че няма да бъдат щастливи за кратък период от време.

Водолей

бившия си

Хората от зодия Водолей са верни и отдадени на връзките си. Този въздушен знак е признат за способен да създава силни емоционални връзки и чувства с любимите хора с течение на времето. Водолеите ценят стабилността и може да им е трудно да повярват, че новият им любим може да ги гледа със същия любящ поглед, който са получавали от бившия си. Те може да се съпротивляват на промените или да се придържат към миналото поради страха си, че няма да намерят някой по-добър от бившия си. Това може също така да държи Водолея затворен за нови преживявания.

Тези Водолеи може да се борят да продължат напред и да вярват, че никога няма да намерят кавалер, който да им осигури същата степен на топлина като бившия им любовник. Тези въздушни знаци може да се колебаят дали да търсят приключване на предишни връзки, тъй като предполагат, че никога няма да намерят някого, когото да обичат повече от този, който си е тръгнал.

Козирог

бившия си

Връзката може да се преплете с чувството за идентичност и самоуважение на Козирога. Когато любовта приключи, те могат да се борят с чувството на загуба на бившия си и с намаленото си самочувствие. Това може да ги затрудни да си представят бъдещето без този човек. Освен това, ако има неразрешени чувства, като например продължителен гняв или съжаление, за този земен знак може да е трудно да продължи напред.

Желанието за приключване или надеждата за помирение може да държи Козирозите емоционално привързани към миналото. Въпреки това, като вечни оптимисти, те в крайна сметка разбират, че опитът им при запознанства може да е различен при различните хора. Този земен знак осъзнава, че пътят на всеки е уникален и е възможно да се постигне щастие.

От решаващо значение за тези зодиакални знаци е да си дадат време и пространство за изцеление и личностно израстване, както и да поддържат отворено съзнание за това, което може да съдържа бъдещето. Но ако се окажете емоционално заклещени и неспособни да продължите напред след раздялата с бившия си като тези звездни знаци, бъдете търпеливи и си дайте шанс. Позволете си отново да бъдете щастливи, защото повярвайте, наистина го заслужавате и не си струва да страдате повече по бившия си.

Вижте още:

4 зодии, които остават добри партньори и след появата на децата

4 зодии, които разчитат изключително много на партньора си

4 зодии, които харесват само един тип партньори

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

6 грешни зодии, които могат само да мечтаят за рая

7 начина да скъсате с някого чрез съобщение

Мъжката гледна точка: Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе