Позволете си...
Психологически

Позволете си…

Позволете си… Да правите грешки. Да изхвърлите токсичните хора и ненужното от живота си. Промяна. Да се ​​изненадате от новото поне на 60, ако не сте го направили на 16. Позволете си да не отговаряте на провокации. Позволете си да не се оправдавате, да не доказвате, да не убеждавате другите. Позволете си да се отпуснете. И си тръгнете. От тези, които не са на пътя ви. От онези, които ви унищожават. От онези, които не обичате и не сте обичани от тях. Позволете си да не отговаряте на провокации.

Позволете си...

Сбъднете мечтите със силата на суперхраните!

10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

Защо трябва да се отървете от старите вещи?

Позволете си... 5 цветя носещи късмет в дома

Позволете си да бъдете себе си. Позволете си да бъдете различни. Не са подходящи никакви категории, рамки, стереотипи, типологии и типове. Да не оправдавате ничии очаквания и да не действате, за да угодите на никого против волята си.

Позволете си да не се страхувате за възрастното дете. Позволете си да не се страхувате. Позволете си да не мислите, че „освен аз, никой не прави нищо в тази къща“.

Позволете си да не бягате пред локомотива. И зад него също – не бягайте. Просто не бягайте. Може би дори да изчакате влака да тръгне в правилната посока. И си седнете, а не стойте на печката, „хвърляйки въглища в парния локомотив“.

Позволявайте си понякога да не мислите за съпруга си. Или любимата. Или любовника. Не мислете за това известно време. Нито къде се е задържал, нито защо не е отговорил на съобщението ви 20 секунди, нито защо не е купил цветя. Не мислете за него. Помислете за себе си.

Дайте си разрешение да игнорирате казаното от вашия приятел. Или дори най-добрия ви приятел. Особено, ако той каже нещо „много важно за теб, скъпа“.

Позволете си да се грижите за себе си. Поне един час на ден. Един час, дори ако е съставен от броени минути. Позволете си да не казвате: „Нямам време за себе си“. То е там. Позволете си да го вземете.

Позволете си да мечтаете. И определено по-мащабно. Нека мечтаете за неосъществимото (откъде знаете, че е неосъществимо?).

Позволете си да бъдете. Позволете си да бъдете достоен за всякакви пари, всяка награда, всяка слава, голяма любов, страхотна почивка.

Просто го позволете. Позволете си да бъдете себе си. Първо, просто си позволете. Тогава ще видите какво ще стане…

Всичко ще започне да се нарежда още по-добре, отколкото сте си го представяли или мечтали. Хората около вас също ще започнат да ви ценят и уважават повече. Защо ли? Ами, понеже вие самите сте започнали да се цените, грижите и зачитате желанията, нуждите, мечтите и самите себе си. Тук няма магия – това е само енергия. Получаваме това, което даваме или изпращаме като сигнал. А мислите също са енергия, не само действията, които правим. Така че, не се пестете – позволете си… и животът ви наистина ще стане такъв, какъвто сте го мечтали!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе