Фън шуй съвети за подобряване на любовния ви живот
Любов и партньорство

Фън шуй съвети за подобряване на любовния живот

Има най-различни фън шуй съвети за декора в дома ви, но ще се изненадате, че те могат да помогнат и за подобряване на любовния ви живот. На различни нива любовта ни подхранва и зарежда. Колкото повече от нея допускаме в живота си, толкова повече това чувство се появява отново пред нас. Следвайки принципите на фън шуй, вие може да пуснете любящи и страстни енергии в живота си. Тогава желаната любов сякаш навлиза в живота ви с особена лекота и простота.

Затова ви предоставяме някои съвети по фън шуй, които можете да приложите във вашия дом. Резултатът ще е подобряване на любовния живот, внасяне на повече вълнение и хармония във вашите романтични връзки.

Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Ето и за какво говорим:

Придайте цвят на прозорците и стените си.

За да генерирате хармоничен поток от любов и чувственост в спалнята, трябва да използвате различни нюанси. Цветовете на прозорците ви в тази стая и тези на стените трябва да контрастират един с друг. Внесете красиви розови нюанси в дома си. Уверете се, че цветовете работят добре заедно, защото иначе ще се получи обратен ефект Червеното и пурпурното, цветовете на похотта и страстта, също могат да вдигнат градусите нагоре. Те предразполагат към прояви на интимност и водят до подобряване на любовния живот. Именно заради това са подходящи за това помещение. Разбира се, не трябва да прекалявате. Не е нужно да боядисвате цялата стая в червено. Може да изберете по-светъл нюанс или да сложите акценти в този цвят.

Топ 4 на най-състрадателните хора в зодиака

Четирите зодии с най-чисти сърца

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Използвайте ароматерапията.

Запалете ароматни свещи или тамян в дома си. Тези прости ритуали могат да ви помогнат да откриете нова романтична допирателна във връзката си. Доказано е, че ароматерапията събужда чувство на щастие. Тя създава вътрешно спокойствие и благополучие. Те са идеално допълнение към усещането за любов, което вече имате с партньора си. Ароматите ще подсилят романтичната атмосфера около вас и ще приближат любимия ви по-близо. Изберете миризми, които се харесват и на двамата и не са много натрапчиви.

7 неща, които никога не трябва да изисквате от мъжа

Винаги този, който слага край на една връзка е лошия герой

Премахнете телевизора.

Всякакви електронни устройства и екрани пречат на съня и романтиката в спалнята. Когато телевизорът е включен, е по-малко вероятно да забележите човека до вас, който заслужава вашето внимание. Даден филм или предаване може да ви разсейват и в крайна сметка да се превърнат в пречка за близост. Премахването на екрани от уравнението, доколкото е възможно, води до значително подобряване на любовния живот.

Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно

Премахнете всякакви семейни и приятелски снимки от спалнята.

Не забравяйте да премахнете всички снимки на вашето семейство, домашни любимци и родители от спалнята си. Нали не искате те да ви „гледат“, докато сте в леглото? Може да ви се струва абсурдно, но понякога това създава дискомфорт у единия или и двамата партньори. Вместо това поставете скорошна снимка на вас и вашия любим, когато се забавлявате или в момент на нежност. Така бихте могли да правите страстна любов с партньора си, когато пожелаете.

Използвайте тези фън шуй идеи, за да създадете стая, която обичате и която е наситена с романтична и положителна енергия. С това много скоро ще видите значително подобряване на любовния живот на вас и половинката ви. А и хубавото е, че повечето от тези техники не изискват почти никакви допълнителни усилия, така че действайте.

Вижте още⤵️

Трите грешки, които един Лъв прави във връзка

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе