Отново с бившия 5 съвета как този път да се получи
Любов и партньорство

Отново с бившия? 5 съвета как този път да се получи

Не са малко хората, които след раздяла с бившия си, рано или късно се събират отново с него. Макар да е много възможно нещата този път да се получат, някои грешки не трябва да бъдат допускани.

Отново с бившия? 5 съвета как този път да се получи

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Ето ги законите на плажа

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите (и най-лошите) диети, следвани от звездитe

Ето и пет съвета, когато се събирате отново с бившия си:

Не бързайте

Ако бившият ви партньор е твърде заинтересован да оправи отношенията си с вас, вместо да бързате, оставете връзката да се развие естествено с течение на времето. Търпението е от ключово значение в процеса на оправяне на нещата с бившия ви и възобновяване на връзката. Постепенно възстановете връзката с него. Избягвайте да прибързвате и оставете тя да се развие по естествен начин. Търпението е от ключово значение в процеса на възстановяване на връзката. Планирайте срещи, общувайте, говорете за бъдещето и миналото, създавайте спомени, заиграйте се малко романтично и отделете време, за да се опознаете наново

Този постепенен подход дава възможност за изцеление, израстване и възможност за справяне с всички проблеми от миналото, които може да са допринесли за раздялата. Отделянето на време за развиване на връзката с бившия с удобно темпо позволява и на вас, и на него да преминете през това пътуване с по-голяма съзнателност и яснота.

с бившия

Избягвайте да прибързвате с физическата връзка веднага

Очевидно е, че с бурното покачване на хормоните и новите чувства ще е трудно да устоите да не скочите в леглото с бившия си настоящ партньор. Но е важно първо да дадете приоритет на емоционалната връзка и възстановяването на доверието, преди да инициирате физическите връзки. Съсредоточете се върху изграждането на здрава основа от доверие, комуникация и разбиране, преди да изследвате физическия аспект на връзката.

Отделянето на време за установяване на солидна емоционална връзка не само задълбочава връзката, но и гарантира, че и двамата влюбени са готови и се чувстват комфортно при физическата интимност. Това дава възможност за по-смислено и пълноценно преживяване, когато настъпи подходящият момент. Не забравяйте, че когато се опитвате да си върнете този човек, търпението и емоционалната връзка са от ключово значение.

Покажете истинска грижа и подкрепа

Когато се опитвате да се съберете с бившия, е важно да му дадете да разбере, че искрено се интересувате от цялостното му благосъстояние и винаги ще бъдете до него. Подкрепяйте го в трудни моменти, като предлагате изслушване и осигурявате утеха и насърчение. Покажете съпричастност и разбиране, като се поставите на негово място и признаете неговите чувства и преживявания.

Избягвайте да осъждате или да се отнасяте пренебрежително към него. По този начин можете да възстановите доверието и да създадете по-силна емоционална връзка. Освен това този подход ще помогне да се излекуват всякакви рани или конфликти от миналото. Изграждането на основа от доверие и емоционална подкрепа е от съществено значение за възстановяването на връзката и увеличаването на шансовете да се съберете отново с бившия.

с бившия 2

Изживейте отново старите щастливи спомени

Това е чудесен начин да напомните на бившия си за щастливите моменти, които двамата сте споделяли в миналото. Споделяйте истории и спомени, които подчертават смеха, любовта и специалните моменти, които сте преживели като двойка. Споменете вътрешни шеги, важни етапи или незабравими приключения, които сте имали заедно.

Припомнянето на историята предизвиква положителни емоции и ви приближава един към друг с бившия ви. То може да му помогне да си спомни причините, поради които се е влюбил във вас. Освен това то създава възможност да разпалите отново положителните чувства и да укрепите връзката, която някога сте имали. Важно е обаче да подходите към това с чувствителност и да избягвате да се спирате много на миналото. Балансирайте тази дейност с настоящите преживявания и бъдещите стремежи, за да покажете, че също така очаквате с нетърпение да създадете нови спомени заедно.

с бившия

Съживете целите и стремежите на връзката си

Съживете отново целите и стремежите, които сте имали за връзката си. Отделете време да седнете един до друг и да обсъдите общата визия, която някога сте имали, и пренастройте целите и стремежите си заедно. Като преразгледате целите на връзката си, можете да вдъхнете нов живот на връзката си и да създадете усещане за цел. Обсъдете индивидуалните си стремежи и намерете общи точки, към които да се стремите. Този процес ви позволява да преоткриете вълнението и мотивацията, които първоначално са ви събрали.

Възраждането на целите на връзката ви осигурява пътна карта за бъдещето и укрепва връзката ви, докато работите за постигане на обща визия. Седнете и обмислете какво искате да постигнете като двойка, заедно с вашите желания и мечти. Само по този начин ще можете да влеете свежа енергия във връзката си и да проправите пътя за силна връзка с бившия ви.

Как да изглеждаме скъпо облечени: 7 цвята /СНИМКИ/

10 начина да му покажете, че държите на него

5 съвета как да си върнете бившия

Мъжката гледна точка: Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Тайна техника за изпълнение на желания

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

3 мита за мъжките желания, в които жените все още вярват и каква е реалността

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе