Новата седмица 12-18 февруари ще донесе КЪСМЕТ на 5 зодии

Дъжд от ЩАСТИЕ през новата седмица 9-15 Октомври за шест зодии
Астрология

Новата седмица 12-18 февруари ще донесе КЪСМЕТ на 5 зодии

Новата седмица 12-18 февруари ще донесе огромно щастие и много късмет на пет зодии.
Като цяло тази седмица се нарича от гледна точка на астрологията седмица на интересни пътувания, подобряване на здравето и добри взаимоотношения. Но все пак има някои предупреждения от звездите.

Астролозите на списание HappyWoman направиха прогноза за новата седмица 12-18 февруари. Разберете какво да очаквате за вас.

HappyWoman_Astrology_1200x300

Седмичен хороскоп за 12-18 февруари 2024

Мързелива пица

Урок по география: Знаете ли 5-те български села с най-забавни имена?

 

Ето кои зодии са големите късмелии през новата седмица 12-18 февруари.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Тази седмица сте любимци на съдбата. Всичко, което трябва да започнете, е да изпратите правилния сигнал към Вселената. Ще получите неочаквано признание или значителна помощ през новата седмица 12-18 февруари .Бъдете благодарни за тях. И след това се заемете с вроденото си постоянство и упоритост. Но не изисквайте твърде много на другите разчитайте и на собствените си сили. Успехът, който идва при вас, ще ви позволи да излезете уверено от зоната си на комфорт и да изследвате света около вас. Същото важи и за личния ви живот.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

За да постигнете успех през новата седмица 12-18 февруари, трябва да се съсредоточите върху това да бъдете себе си и да се изразявате напълно. Да, някои скептици може да не оценят това, но не вземайте предвид тяхното мнение. Изразете себе си особено чрез стил и външен вид. Не гледайте какво е популярно сега. Изберете това, което ви харесва, и то ще привлече вниманието на правилните хора към вас. Ще имате късмет  през новата седмица 12-18 февруари и давайте смело напред.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Успехът ви през новата седмица 12-18 февруари идва от интуицията. Така че слушайте вътрешния си глас. Понякога той може да ви насърчи да продължите да общувате с нов човек, дори ако сте интроверт и не ви е много удобно. Но ако интуицията ви подсказва да прекъснете връзките, не пренебрегвайте сигнала. Той ще ви предпази от неприятности и лоши преживявания. Ритуал на благодарност за това няма да бъде излишен, а ще ви донесе допълнително късмет през новата седмица 12-18 февруари.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Оставете вашата творческа страна да ви води през новата седмица 12-18 февруари, добавете жизненост към живота си и разкрасете света си и отвъд него. Успехът ви тази седмица зависи от това. Освен това винаги е добър начин да зарадвате вътрешното си дете. Покажете своята творческа страна и това ще привлече правилните хора, които да ви помогнат с много неща в живота.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Вашето основно правило през новата седмица 12-18 февруари е да вярвате. Ако не вярвате в късмета си, той ще ви подмине. Ако не вярвате в себе си, няма да постигнете много. Мислете за целите си като за положителна обратна връзка. Докато сте готови да поемате рискове и да бъдете фантастични, Вселената ще ви предоставя възможности да поемате рискове и да изразявате себе си. Накратко, или ще имате късмет, или нищо няма да се случи. Всичко зависи от силата на вярата ви в себе си.

Tagged , ,
на горе