Не харесвате новия на приятелката ви? 4 неща, които да направите

Не харесвате новия на приятелката ви
Любов и партньорство

Не харесвате новия на приятелката ви? 4 неща, които да направите

Много е вероятно често да ви се случва да не харесвате от пръв поглед някой от партньорите на най-близките ви приятелки. Трудно ви е да повярвате, че някой там може да е достатъчно добър за тях. Затова стените ви се вдигат и ги карате да преминат през много тестове, преди да влязат в благосклонността ми. Но какво се случва, когато тези тестове не бъдат преминати и вие остана така и не харесвате новия партньор на най-добрия си приятел? Помощ!

Преди да изпаднете в паника, обърнете внимание на някои начини да преодолеете този проблем в приятелството си.

infomax-logo-50-15-HW Царската внучка Мафалда – българската перла в испанската корона

infomax-logo-50-15-HW Пинк издаде деветия си студиен албум Trustfall

Ето и какво да направите, ако не харесвате новото гадже на някоя от най-добрите си приятелки:

Разберете какво не харесвате в него

Понякога не харесвате някого без причина. Може би не можете да разберете какво го прави толкова специален за вашата приятелка, не ви допада как се облича или пък не сте съгласни с политическите му възгледи. Всички тези неща не са основателни причини да мразите някого. Да, нормално е да не си допадате с всеки човек, когото срещнете, но когато няма истински повод за това, трябва да направите крачка назад.

От друга страна, има много причини, поради които е логично да не харесвате този човек от самото начало. Винаги ли закъснява? Кара ли вас и приятелката ви да се чувствате неудобно за нещо? Груб ли е с вас или с някой друг от компанията? Държи ли се неуважително с вашата приятелка? Ако имате основателна причина да не го харесвате, продължете да четете. Но в противен случай опитайте да създадете приятелство с него и вижте докъде ще стигнете, преди да започнете да го мразите.

не харесвате

Съобщете за притесненията си на своята най-добра приятелка

Вашата приятелка няма да разбере защо се държите толкова странно около него, ако не й кажете защо. Ако сте стигнали до момент, в който се чувствате наистина некомфортно от ситуацията, вероятно е време да повдигнете въпроса на четири очи.

Но се уверете, че правите това по деликатен начин. Ако ролите бяха разменени, щеше да е изключително неприятно и трудно да разберете, че новият ви мечтан партньор не е толкова мечтан за най-добрата ви приятелка. Не забравяйте да й напомните, че ви е грижа за нея и просто искате нейното добро. В същото време й покажете, че вярвате, че тя знае какво прави и се доверявате на преценката й, колкото и да не харесвате този човек.

не харесвате

Опитайте се да намерите общ език с него

Най-лесният начин да спечелите някого на своя страна е да намерите нещо, за което можете постоянно да говорите. Може би харесвате една и съща музика и можете да се сближите покрай това. Или и двамата сте посещавали определен курс в колежа, който ви е накарал да се запалите по дадено хоби.

Никога не знаете какви интереси споделяте с някого, докато не започнете да общувате с него. Така че когато ви се отдаде възможност да се запознаете с този нов човек в приятелската ви група, възползвайте се от нея и вижте докъде ще ви доведе. Може и след това да не харесвате този човек, но поне ще опитате да направите това, което зависи от вас.

не харесвате

Оставете го

Не можете да контролирате приятелката си и тя трябва да направи собствен избор с кого да се среща и с кого да прекарва времето си, точно както и вие. Ако сте направили всичко възможно, за да опознаете половинката й, но все още да не харесвате какъв човек е, може би е време просто да оставите нещата така. Приемете, че приятелката ви е щастлива в нова връзка, с която вие просто може да не сте съгласни. Разбира се, тук говорим просто за различия в характерите ви, а не за прояви на агресия или тормоз от този човек към приятелката ви. За такива неща няма как да мълчите.

Вижте още:

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Четирите зодии, на които липсва логическо мислене

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Четирите зодии, които не стават за лидери

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Зодиите, които инвестират твърде много в ненужни вещи

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Зодиите, които постоянно обвиняват себе си, за да спечелят симпатии

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе