Неща, които трябва да казвате на съпруга си всеки ден за по-щастлив брак

Неща, които трябва да казвате на съпруга си всеки ден за по-щастлив брак
Любов и партньорство

Неща, които трябва да казвате на съпруга си всеки ден за по-щастлив брак

По-малко ли сте във фазата на медения месец и повече в частта от вашия брак като „не забравяйте хартиените кърпи на път за вкъщи“? Казването на тези малки фрази всеки ден на вашия съпруг може да ви помогне да останете влюбени дълго един в друг.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Неща, които трябва да казвате на съпруга си всеки ден за по-щастлив брак

Добро утро и лека нощ

Създайте си навик да започвате деня си с „добро утро“ и да завършвате вечерта с „лека нощ“. Едно просто „Добро утро, скъпи“ може да направи усмихнат целия ден и на двама ви. Да легнете в леглото след дълъг ден и да кажете „лека нощ“ показнва на партньора ви, че връзката, която имате, е приоритет.

Дори ако графиците ви не позволяват и на двамата да се събуждате и да заспите едновременно, пак можете да направите бързо обаждане или да изпратите съобщение, за да уведомите другата си половина, че мислите за тях. Ето седемте етапа на брака, за които трябва да знаете.

Как мина денят ти?

Много пъти двойките така ще се направят в брака си, че са склонни да забравят как са били преди, когато са говорели помежду си почти непрекъснато. Не позволявайте на този навик да си отиде. Споделянето на някои от акцентите (и недостатъците) на вашия ден (и любопитството към вашия съпруг за неговите) е чудесен начин да се уверите, че и двамата все още сте част от живота на другия.

Допълнителна полза от това просто да попитате „как беше денят ви“ е да усетите настроението им и да знаете кога е вашият сигнал да покажете подкрепа.

Гордея се с теб

Да покажете на половинката си, че сте най-големият им фен, е един от ключовете към щастливия брак. Не е нужно да чакате да направят нещо грандиозно, за да им кажете колко се гордеете. Трябва да се стремите да подкрепяте всички негови цели и постижения.

Това му дава ясна представа, че неговата упорита работа, голяма или малка, не остава незабелязана и дори най-важното – вие забелязвате неговия труд. И няма по-ценна награда от тази, жената да се гордее със своя съпруг. Нали?!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Признаци, че бракът ви ще приключи с развод

В брака няма място за егоизъм. Бракът е споделеност и взаимна грижа

Истинската любов се усеща от първото докосване, при което настръхваш

 

Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе