Зодиите, които винаги си намират извинения, за да видят бившия си - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които винаги си намират извинения, за да видят бившия си

Зодиите, които винаги си намират извинения, за да видят бившия си
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които винаги си намират извинения, за да видят бившия си

Всеки човек има своя арсенал от приятелства и различни по естество връзки в живота. Но едно нещо, с което повечето хора са съгласни, е, че бившите любовници се виждат най-добре само в огледалото за обратно виждане. Уви, някои хора не виждат мъдростта в това твърдение. Причината е, че те постоянно намират извинения и се измъкват, за да прекарат време с бившия си. Понякога го правят явно, друг път опитват да се скрият и да излъжат близките си, за да не получат упреци. Такава склонност е изявена повече при някои зодиакални знаци.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Вижте кои са зодиите, които винаги намират извинения да видят бившата си половинка:

Водолей

На един Водолей отнема най-дълго време, за да създаде връзка между него и нов любовник. Може би затова в момента, в който Водолеят спре да излиза с някого, той не може да го пусне просто така да си отиде от него. Този знак започва да се превръща в един от най-близките приятели на бившия си партньор. Водолеите винаги имат място в живота си за много такива приятелства и биха се измъкнали, за да прекарат време с тезо хора. Веднага, след като гледат филми заедно или вечерят в нов ресторант, животът им ще бъде пълен с уговорки с бившите им. Често обаче това е нездравословно за тях.

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Лъв

Когато става дума за Лъв, този огнен знак наистина цени приятелствата под всякаква форма. Представителите на тази зодия обичат работата в екип като средство за повишаване на социалната си стойност и изграждане на кариерата си. Така че се колебаят, когато пред тях стои дилемата да изгарят мостове с някого, било то и с бившия им. В резултат на това те винаги поддържат здрави отношения с предишните си любовници. Те винаги ще намират оправдания и дори биха излъгали настоящия си съпруг, че не виждат бившия си. В същото време обаче никога не са обмисляли прекъсване на приятелството с този човек. Това обаче обикновено им създава проблеми с настоящата половинка. Може да бъде трудно за тях да изградят нова и сериозна връзка с някого, когато старият любовник не е напуснал напълно живота им. И това е напълно разбираемо. Никой не обича да се бори със сенки от миналото.

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Козирог

За голям гняв на новия им любовник, Козирогът е прекалено дружелюбен човек. По тази причина той постоянно ще бъде въвлечен в живота на бившите си любовници. Представителите на тази зодия не са толкова опитни като другите в отказването на услугите на хората. Следователно ще има безброй причини, поради които Козирозите се чувстват сякаш трябва да видят бившата си изгора. От това да й помогнат да се премести на ново място до това да й съдействат с търсенето на работа – всичко е възможно. Родените под този знак не умеят да си намират извинения да откажат и често това ги забърква в нови конфликти. Тези хора трябва да се научат да бъдат малко по-твърди и категорични, защото понякога другите се възползват от добрината им.

И така, няма нищо лошо да останете приятели с бившия си, ако сте се разделили по нормален начин. Има обаче граници, които не бива да преминавате. Ако още имате чувства към този човек, бъдете честни, най-вече със себе си.

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица