Астрология Любов и партньорство

Петте зодии, които са най-страстни

Има представители на някои зодии, които са страстни, но на пръв поглед не го показват. Да, светът на запознанствата може да бъде непостоянно място. Но ако срещнете някой, който ви помете с малките си романтични жестове и изключителния си чар, тогава това е като да спечелите джакпот.

Любовта, уважението, комуникацията, съгласието и пространството са необходими за една връзка, но не може да се игнорира физическата интимност. Съвместимостта в леглото трябва да се вземе предвид, когато се срещате с някого. Всеки зодиакален знак има свой уникален начин да изрази своята страст и емоции.

Тези 5 зодии обаче не се свенят, когато изразяват любовта и страстта си към техния специален човек.

Скорпион

Този зодиакален знак е известен като един от най-страстните знаци от всички. Съпротивата им понякога може да бъде много трудна, тъй като те са изключително очарователни, привлекателни и знаят как се справят с повечето неща. Въпреки че те не изразяват толкова често своята забавна страна, но когато се чувстват комфортно с някого, това естествено се отразява и в техния интимен живот. Скорпионите никога не се свенят да направят първия ход и често поемат лидерството, но нямат нищо против да оставят партньора си да поеме контрола в някои случаи.

Рак

Известно е, че Ракът е най-чувствителният знак сред всички зодии. Тези хора са изключително емоционални, когато става въпрос за сърдечни въпроси. Това е причината те често да се въздържат от изразяване на емоциите си или да инициират физическа интимност. Раците са от тези пет зодии, които са страстни, но трябва да усетят емоционална връзка, за да се чувстват комфортно. За тях половият акт е начин да се свържат на духовно и емоционално ниво с партньорите си. Ако не търсите дългосрочен план, тогава бъдете много ясни с тях, за да не ги подведете и нараните.

Везни

Друг знак, който може да разтърси вашия свят между чаршафите, е Везните. Те са много страстни хора. Е, Везните се управляват от Венера, планетата на взаимоотношенията, така че често това играе ключова роля. Те може да се опитват да го скрият често, но след като се чувстват комфортно с някого, те не се свенят да изразят своите емоции и страст. Не забравяйте да играете умно и безопасно, тъй като само едно малко нещо може да ги отблъсне.

Лъв

Известно е, че Лъвовете са забавни, общителни и жизнени. Те са откровени и нямат нищо против да излагат своите идеи, чувства и мисли. Те са щедри и много внимателни хора, като пренасят това и в леглото. Много е лесно да се влюбите в Лъв. Той е свикнал да е център на внимание и обича да бъде ласкан, така че ще направи всичко в леглото, за да задоволи нуждите на половинката си.

Овен

Друг огнен знак, който е в списъка, е Овенът. Тези хора са сноп от енергия и страст, а освен това са изключително емоционални като любовници. Те са причудливи, когато става въпрос за сърдечни и умствени въпроси, но бързо го преодоляват. Въпреки че не са нетърпеливи да се установят и това може да им отнеме време, те са изключително романтични и биха дали всичко за човека до себе си.

Tagged , , ,
на горе