Клишетата във връзките, които мъжете харесват
Любов и партньорство

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Един непредвиден романтичен жест понякога е достатъчен, за да демонстрирате любовта си към партньор. И мъжете харесват това. От обикновена изненада до дори опити за дребни неща,  като да го наречете със сладко име, могат да направят цялата разлика във връзката ви. Тя може да стане много по-смислена с подобни действия. Мъжете в повечето случаи са пренебрегнати, когато става въпрос за глезотии. Те могат да кажат, че всъщност не харесват такива сладникави неща, но истината е, че те буквално оценяват изпълнените с любов действия. Това може да предизвика усмивка на лицето им, докато разтапя сърцата им. Със сигурност дълго ще помнят нещо, което половинката им направи внезапно, дори то да е заимствано от някой филм.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Тук описваме четири клишета за връзки, които мъжете харесват тайно и наистина им се радват:

Седнете с него и направете план, вместо да обсъждате

Повечето двойки завършват в кавги или дебати, докато правят планове или излизат. Известен е фактът, че представителите на силния пол не обичат да влизат в спорове в една връзка. Понякога е хубаво да сложиш край на мислите си и просто произволно да решиш да излезеш. Изберете вечер и планирайте по прост начин, който вашият мъж ще хареса. Това ще подейства като чар, за да задълбочи любовта ви с човека до вас. Същевременно ще ви спести както времето, така и разочарованието от вземането на решения и кавгите. Можете да седнете в скута му и само с поглед да му покажете колко го обичате и сте готова да му дадете всичко.

Споделяне на храна или носене на меню, което той обича

Момчетата не казват това на глас, но тайно обичат, когато жените им готвят за тях или споделят хапка с тях. Дори споделянето на последната хапка от вашата храна означава много за него! Мъжете харесват вкусна храна. Ако тръгвате навън и знаете, че той обича това ястие, спрете и му го вземете, без дори да питате. Ако пък обичате да прекарвате време вкъщи, организирайте красива вечеря у дома без повод. Това ще направи вечерта ви незабравима и със сигурност ще внесе разнообразие във връзката ви.

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Бог има план за теб. Просто повярвай

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Обичам те, но не искам връзка с теб

Глезете го или го изненадвайте на случаен принцип, когато настроението му е лошо

Всички преминаваме през проблеми или лоши дни в даден момент. Мъжете не говорят често за това, защото искат да са силни. Но след като установите, че има нещо притеснително, било то поради неравномерния работен живот или нещо друго, действайте. Дайте му сладка глезотия у дома или го изненадайте с всичко, което му харесва. Може да е игра, сладолед или мил жест, от който той има нужда. Мъжете харесват, когато някой обръща внимание на нещата, които имат значение за тях. Така той ще разбере колко държите на неговото щастие.

Бъдете спокойни със семейството му

Мъжете харесват, когато тяхната любима има добри отношения с хората, които означават всичко за него. Допълнителните усилия или правенето на планове с приятелите и семейството му могат да го направят супер щастлив. В същото време тези дни носят купища усмивки на лицето му. Помагайте на майка му с ежедневните задължения или планувайте пътуване със семейството му. Това определено ще го накара да се почувства специално. Мъжете биха се чувствали най-добре, ако изберете да прекарате някой празник с роднините му. Така той няма да се разкъсва между вас и тях, като по този начин ще бъде безкрайно щастлив.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе