месечен хороскоп близнаци май 2023
Астрология

Месечен хороскоп Близнаци май 2023

Месечен хороскоп Близнаци май 2023: Според месечен хороскоп Близнаци, за вас месец май ще с много продуктивно начало, можете не само да си поставите цели в работата и да ги постигнете, но и да откриете ново хоби за себе си, да се занимавате със спорт или някакъв приключенски проект, който можете да започнете да прилагате. Продължавайте смело и уверено напред, за да получите удоволствие от всичко, с което се заемете.  

Месечен хороскоп Близнаци май 2023

Месечен хороскоп Овен май 2023

Месечен хороскоп Телец май 2023

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Месечен хороскоп Близнаци май 2023

месечен хороскоп близнаци

Според месечен хороскоп Близнаци, прекомерният натиск и желанието да се върви напред на всяка цена могат да не доведат до желаните резултати. Така че, докато постигате целите си, мислете за хората около себе си. Не забравяйте, че е невъзможно да изградите своето благополучие върху провалите на другите. Не е нужно да жертвате никого или нещо, заради собствената си амбиция. Бъдете по-тактични и ще успеете, както мислите и желаете. Опитайте се да се придържате към златната среда във всичко.

Месечен хороскоп Близнаци май 2023: Здраве

До 21 май енергийният потенциал, физическите и емоционалните сили ще са леко понижени. Това не е необичайно явление, така че не се притеснявайте твърде много. Напротив, слейте се и ако е възможно не се заемайте с нищо допълнително в тези дни. Не се натоварвайте твърде много – намирайте начини да туширате напрежението. Заемете се с упражнения за релаксация, които можете да правите, без да се отклонявате от работния процес.

До 14 май вашата управляваща планета Меркурий ще бъде в ретроградно движение и вие също трябва да намалите темпото и да почивате по-често. Отличен релаксиращ ефект ще имат водни процедури, вечерни бани с ароматни билки, медитация.

Месечен хороскоп Близнаци май 2023: Любов и взаимоотношения

месечен хороскоп близнаци

Според месечен хороскоп Близнаци, трябва да мислите по-малко за миналото, особено за не особено приятните етапи, но не препускайте с мислите в бъдещето, останете да живеете тук и сега. Плавайте през живота с любимите си хора, слейте се с полъха на вятъра точно сега. Може би в избрания от вас човек ще откриете нови и невероятни качества.

Просто се опитайте да включите настоящия момент и да го усетите с цялото си същество. Наблюдавайте как се развиват събитията.

Свободните представители на знака няма да са в настроение за срещи и любовни приключения. Ще имате съвсем други планове от това да се разделите със статута „необвързан“.

Месечен хороскоп Близнаци май 2023: Работа и финанси

Както вече стана дума, до средата на месеца вашата управляваща планета Меркурий ще се движи в противоположна посока в зодиака. А това означава, че не трябва да проявявате голяма активност в работните въпроси. Поправете грешките, довършете и повторете, коригирайте планове и задачи. Както и преди, важна роля в професионалните дела се дава на старите връзки.

Може да възникнат някои изпитания, които да доведат до преразглеждане на плановете и целите.

Относно финансите всичко ще си бъде в същия режим. По-голямата част от приходите са от основната ви дейност, но има възможност за неочаквани постъпления от източници.

Месечен хороскоп Близнаци: Таро съвет за май 2023

Месечен хороскоп Близнаци май 2023

Картата на справедливостта изисква спокойствие и баланс. Трябва да претеглите много фактори, да помислите внимателно и мъдро, за да вземете правилното решение. Бъдете разумни и безпристрастни, запазете неутралитет по спорни въпроси.

Култивирайте в себе си такива качества като честност, рационалност, съвестност и благоприличие. Времето благоприятства всички ваши начинания. Те ще се реализират с честен подход и безпристрастно, а резултатът ще бъде отличен. Някой, който преди ви е обидил, ще се извини, а ако вие сте сгрешили с някого, ще трябва да отговаряте за действията си.

Мотивиращ цитат за зодия Близнаци за месец май 2023:

Научете се да отстоявате себе си.

Фактът, че всеки човек трябва да се чувства сигурен, още повече, че това е необходимо условие, за да бъде щастлив. Защото как да бъде щастлив някой, който постоянно живее в страх?

Щастлив месец май, скъпи Близнаци!

Месечен хороскоп Близнаци май 2023 4 критерия при избор на мебели за детска стая

Шкаф за спомени – Ивайло Петков

Как да изберем най-добрия антиперспирант за контрол на изпотяването

Tagged , ,
на горе