Маникюр със сухи цветя – нежна феерия
Здраве и красота

Маникюр със сухи цветя – нежна феерия

Маникюр със сухи цветя е най-новата тенденция за украсяване на ноктите.

Това е абсолютно изкуство за нокти с цветя!

Прекрасно за пролет и лято! Много нежен, този маникюр ще носи аромата на пролетни цветя.

Ще бъдете в топ тренда с нежните вградени сухи цветя във вашия маникюр.

Ръцете ви изглеждат като на принцеса.

Сухите цветя ще подчертаят изискания стил на ръцете.

Ноктите ви ще бъдат освежени с листа и малки цветенца от природата.

В различни стилове, в различни цветове, в различни дизайни.

Малки маргаритки, великденче, теменужка, глухарче, розичка, нарцис, люляк. Всички ще ви забележат и ще се влюбят във вас! Ще бъдете по-близо до природата с уникалния маникюр.

Много лесни за употреба. Сухите листенца и венчелистчета се поставят по едно или повече върху естествени нокти или ноктоластика. Използват се реални, истински цветя, изсушени по специален начин и готови за декорация. Пъпки, зърна, чадърчета, клонки. Сухите цветя може да си купите в магазините или сами да наберете и изсушите между страниците на книга, за да са плоски и да не са излагани пряко на слънце.

Естествената декорация винаги ще бъде по-модерна от изкуствената.

Маникюрът със сухи цветя е номер 1 топ тенденция за 2023.

Известната Блейк Лайвли беше забелязана да носи такъв маникюр на премиерата на филма Free Guy

Тя беше използвала млечен гел лак за основа. На всеки от ноктите са поставени малко сухи цветя в лилаво и розово плюс златни частици. Те прекрсано се комбинират с тоалета на звездата.

Красивият маникюр е радост за жената и повдига настроението.

Кристално чист маникюр: как да повторите най-горещата зимна тенденция за красота?

По всички правила на фън шуй: маникюр за привличане на любов

Здрави и красиви нокти: Ето как да ги поддържате в домашни условия  плюс идеи за космически маникюр (снимки)

Ето кои са топ 5 дизайна за маникюр със сухи цветя:

Дизайн с млечна база

Най-добрата визия за ноктите със сухи цветя е млечна основа. Те изпъкват добре и изглеждат перфектно. Основната база може да варира от прозрачно, млечно бяло до ярко бяло. Идеално изглеждат с цветя.

Маникюр със сухи цветя – нежна феерия

Дизайн с нюд ефект

Сложете лека, розова основа и добавете лек флорален ефект. Добавете много малко, мини цветенца на върха на ноктите. Ще получите идеален минималистичен, изчистен и нюд дизай на нокти.

Маникюр със сухи цветя – нежна феерия

Дизайн голи нокти

Украсата със сухи цветя е достатъчно ефектна и ярка. Не трябват никакви допълнителни цветове и елементи към нея. Ако сложите прозрачна основа, добавите мини цветенца, може да добавите малки златни частици за разкошна визия и блясък.

Дизайн с обемен 3D маникюр

Най-модерната и най-новата тенденция за вашите нокти. Сложете 3Д, обемни елементи със сухи цветя върху ноктите. Супер модерен и екстравагантен, шокиращ и любопитен модел. Изглеждате малко странно, но интересно!

Дизайн с ярки цветове

Сухите цветя са в различни ярки и свежи цветове. За лятото може да направите ярък маникюр от жълто, портокалово оранжево, розово, неоново, бяло. Като апликирате сухи цветенца, ще го направите да изглежда супер романтичен.

Маникюр със сухи цветя – нежна феерия

Как да си направите маникюр с вградени цветя

Може сами да си направите нокти със сухи цветя, като за целта ви трябват закупени цветенца, бял лак, цветен лак и топ лак.

Маникюр със сухи цветя – нежна феерия

Стъпка 1

Подгответе ноктите, премахнете всяко старо покритие, оформете в правилна форма, може бадем. Премахнете кожички, полирайте плочката и намажете с крем. Пригответе си цветенцата.

Съпка 2

Лакирайте ноктите с бял лак и изчакайте да изсъхне

Стъпка 3

След това сложете цветния лак (лилав, син). Лакирайте внимателно като не лакирате основата на ноктите. Трябва да има ефект на обърнат френски маникюр.

Стъпка 4

Не чакайте да изсъхва втория слой, а започнете да украсявате с малките цветенца., като си отрязвате необходимия размер венчелистче. С четка внимателно го поставете на желаното място върху ноктите. Ефектен и майсторски модел е да поставите няколко цветчета на върха на ноктите в групички. За някои пръсти може да поставите само едно цвете.

Маникюр със сухи цветя – нежна феерия

Стъпка 5

Поставете и топ лак, за да не се местят цветенцата и да изсъхнат. Маникюрът е перфектен и ще ви радва със своята красота и нежност.

Маникюр с вградени сухи цветя в ноктите е тенденция, която сякаш остава вечна. Може да изпробвате да си направите нокти с такъв дизайн у дома, като използвате безцветен лак и хербарий от малки цветенца. За да заздравите ноктите, добавете и топ лак.

Маникюр със сухи цветя – нежна феерияПролетно подреждане вкъщи

Маникюр със сухи цветя – нежна феерияПролет без пролетна умора

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе