Магнитна буря и зимно слънцестоене в едно

магнитна буря и зимно слънцестоене
Интересно

Магнитна буря и зимно слънцестоене в едно

Магнитна буря и зимно слънцестоене в едно, на 21 декември 2022. Много интересен и любопитен факт: Тази година, по време на есенното равноденствие отново имаше абсолютно същият съвпад на космически събития – равноденствие и магнитна буря от 5 бала.

КАК ДА ПОНИЖИТЕ ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ? 6 БЪРЗИ, ПРОСТИ И ЕФЕКТИВНИ НАЧИНИ

Билкови цярове при атеросклероза и безсъние

Лечебните сили на МАТОЧИНАТА

Помощ от билките при аритмия

Рецепти при сърцебиене от лечителката Мария Требен

Магнитна буря и зимно слънцестоене в един ден

Магнитна буря и зимно слънцестоене

магнитна буря и зимно слънцестоене

Още днес, 20 декември 2022 г., метеочувствителните хора могат да почувстват промени в общото състояние на организма, тъй като е отчетена магнитна буря от 4 бала.

За някои организми слънчевите изригвания са силно зареждащи, но за съжаление, не при всички хора е така. Първите смущения на магнитосферата започнаха да се отчитат още от вчера вечерта.

На 21 декември 2022 се очаква магнитна буря в едно със зимно слънцестоене.

магнитна буря и зимно слънцестоене

На 21 декември 2022 г. се очаква умерена магнитна буря, която ще продължи и на следващият ден. Според предварителните данни на метеоролозите очакваната степен е Кр=5. Какво невероятно съвпадение! Магнитна буря със зимно слънцестоене!

На следващия ден, 22 декември 2022 г. силата на магнитната буря ще започне да понижава интензивността си до индекс 4, а до вечерта се очаква силата още да се понижава.

Какво се променя в тези дни?

В такива дни тъмните петна върху повърхността на Слънцето се увеличават. Особеното е, че през последните три месеца от тази година броят на тези области е нараснал доста. Мощни излъчвания на плазма със висок клас.

Какво може да направите по време на магнитна буря, а сега в едно със зимно слънцестоене?

магнитна буря

За да предотвратите неприятните усещания по време на магнитна буря, сведете до минимум дневната консумация на кофеин. Не се ядосвайте, не се притеснявайте, не влизайте в спорове и конфликти с никого. Избягвайте стресът и нервното напрежение.

Повишената активност на слънцето оказва известни неблагоприятни ефекти и е невъзможно да се предвидят с точност.

Водете здравословен начин на живот, без да натоварвате нервната и храносмилателната система. Елиминирайте тежката и нездравословна храна, по-специално бързите храни за закуска и обяд. По-добре хапнете банани или други плодове. Риба за обяд е добър вариант. Нека и вечерята да бъде от по-лека храна. Препоръчително е да изключете алкохола.

Бъдете възможно по-често на чист въздух, пийте достатъчно вода.

Пийте билкови чайове, можете да вземете капки от валериана или мента.

Не забравяйте да изключите, ако това е възможно, уредите, които приемат и предават електромагнитни вълни. Например, това са рутерите у дома, защото те допълнително усилват влиянието на магнитните смущения.

Прогнозите за по-дълъг период от време могат да се променят бързо, затова се препоръчва да се вземат мерки за укрепване на тялото постоянно. Така ще бъдете повече или по-малко подготвени за неблагоприятните въздействия. Освен това, активността на слънцето продължава да нараства, поради което честотата и силата на магнитните бури ще се увеличат през следващите години.

Уникален метод за ПОНИЖАВАНЕ НА КРЪВНОТО за 5 минути

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе