Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате
Любов и партньорство

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Поради проблеми със самочувствието или несигурност, понякога се примирявате с лоши за вас връзки. Те са по-малко удовлетворяващи от любовта, която заслужавате, но много пъти не сте наясно, че сте в това положение. Въпреки това, ако изглежда, че често сте в лоши отношения с човека до вас, това може да е индикация за нещо. Вие предпочитате да сте с някого, вместо да сте сами. Но истината е, че никога няма да почувствате, че вашите ценности или стойност са компрометирани в една здрава връзка. Вашите нужди обикновено се разглеждат по различни начини, дори ако всичките ви стремежи и очаквания не се реализират.

Прочетете следващите няколко съвета, за да научите как да спрете да се задоволявате с по-малко от най-доброто. Освен това ще научите как да започнете да получавате това, което наистина искате, за да бъдете щастливи.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате:

Очаквайте повече и получавайте повече

За съжаление, ние привличаме към себе си това, което пускаме в живота си. Можем да коригираме желанията си и след това да ги постигнем. Напомнете си, че да искате повече е добре, защото го заслужавате. Целите са много важно нещо в живота на един човек. Колкото по-високи са те, толкова по-амбицирани и търсещи максималния резултат ще бъдете вие. И това важи във всеки аспект от живота, не само на любовния фронт, затова не го забравяйте.

Установете по-строги граници

Трябва да говорите гласно какво е и какво не е приемливо, ако партньорът накърнява самочувствието ви. Никога не приемайте неуважение. След един такъв случай внимавайте за всички промени, които правят или не правят, за да подобрят поведението си. Трябва да бъдете приети и оценени в края на деня и да получите любовта, която заслужавате. Ако веднъж допуснете подобно неприемливо поведение от страна на половинката си, то това може да продължи в течение на връзката. Покажете, че искате вашето мнение да бъде чуто и нямате никакво намерение да бъдете роб във вашата връзка.

Спрете да му давате трети и четвърти шанс

Обърнете специално внимание на оправданията, които партньорът ви излага. Вероятно не сте най-добрият човек с него, ако постоянно поставяте неговите желания над вашите собствени. Грешка е да толерирате всяко неподходящо действие. Никога не приемайте необузданото поведение на партньора си. Важно е всеки да носи отговорност. Ако продължавате да сте с него, след като е направил нещо лошо на вас, без значение дали то е от физическо или психологическо естество, място за прошка няма. Всеки може да сбърка и заслужава втори шанс. Но вече третият или четвъртият е самозалъгване само и единствено за вас. Не го забравяйте.

Спрете да правите компромиси през цялото време

Във взаимоотношенията всяка страна трябва да даде всичко от себе си. Ако осъзнаете, че вие ​​сте единствената, която прави това, се замислете. Това е знак, че вашата инвестиция във връзката не се зачита и може да се наложи да прекратите тези токсични взаимоотношения. Потърсете човек, който ще оцени усилията, които сте положили във вашия ангажимент и ще ви отвръща със същото отношение.

Уверете се, че неговите думи и дела са последователни

Ако сте се примирили с факта, че партньорът ви не спазва ангажиментите си, знаете, че сте направили компромис във вашата романтична връзка. Трябва бързо да изясните отношенията си и кой на какъв етап се намира. Ако връзката ви преминава през много обрати, то това може да е знак, че тя няма бъдеще. Много е важно и двамата да сте на едно емоционално ниво и да имате сходни цели в живота, за да може нещата да се получат.

Да бъдеш честен и да нямаш скрити мотиви е това, което предполага почтеността. Думите и поведението трябва да съвпадат, за да расте и процъфтява една основа на доверие.

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Малките тайни на идеалните двойки

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе