Астрологичен съвет за 21 май 2023

Астрологичен съвет за 15 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Проправете пътя към ума на човек през сърцето му. Пътят, водещ директно до ума, е добър сам по себе си, но обикновено е малко по-дълъг и може би не толкова надежден.

infomax-logo-50-15-HW Айлин Бобева: Това, че баща ми е от турски произход, не ме прави туркиня, бе хора!

Може да поръчате тук: „СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ“, автор Светослав ПИНТЕВ

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Всичко започва с любовта и днес тя ще бъде в изобилие.Давайте щедро любов и грижи, без да изисквате нищо в замяна – така ще привлечете в живота си онези хора, които ще ви оценят и ще споделят енергията си с вас.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Не забравяйте, че вашите интереси днес може да не съвпадат с интересите на близките ви, така че намерете компромис. Днес няма нужда да се сравнявате с никого – вие имате свой собствен път, своя цел.  Нека вашият път е специален и вдъхновяващ.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако до вас назрява конфликт, тогава преди да влезете в него, задайте си прост въпрос: „това касае ли лично за мен или близките ми хора? Ако отговорът е „не“, тогава реакцията ви трябва да е адекватна. Утре ще имате различно мнение за тази ситуация.

Рак 22 юни – 22 юли

Понякога получаването на нови знания е изпълнено с трудности. За да се справите с тях, трябва да помагате на другите, да сте щедри и открити. Днес е лесно да поискате прошка от другите и да простите на себе си.

Лъв 23 юли – 22 август

Някои вътрешни ограничения са точно това, с което трябва да работите днес. Имайте ги в предвид, запишете ги възможно най-подробно на хартия, опитайте се да вземете предвид къде „пускат корени“. По този начин можете да работите с първопричината, а не с повърхностните последствия.

Дева 23 август – 22 септем.

Днес може да се появят напомняния за стари връзки. Следете тези моменти, те ще ви подскажат, че трябва да си направите някои изводи от стари ситуации, за да не се повторят. Денят е прекрасен за време с цялото семейство.

Везни 23 септем. – 23 октом.

В работата е желателно да действате в съответствие с очертаните по-рано цели и изготвения план, в противен случай импулсивността може да доведе някъде в грешната посока. Страхотен ден да се учите от тези, които смятате за авторитет за себе си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Не допускайте в поведението си властност, натиск, прекомерен контрол върху децата и близките си. Обърнете внимание на себе си и тялото си, грижете се за себе си с топлина и любов. Направете нещо, което ще ви отпусне.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Денят е добър и успешен за започване на всякакъв бизнес. Ако решите да промените сферата на дейност, тогава този ден е най-подходящ за начинанието. И противоположното, не се препоръчва да приключвате своите дейности или взаимоотношения, включително бизнес.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Много информация ще дойде в потока, когато общувате в кръг от съмишленици, така че не пропускайте такива шансове и възможности. Тази информация може да ви покаже пътя за реализиране на вашата цел.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Осъзнавайки своята цел, вашата мисия, можете да станете компас в живота за другите, да им помогнете да намерят своя път. Развийте интуицията и се научете да правите правилните, съгласни със себе си избори. Развивайте индивидуалност, независимост, вяра в себе си и своя успех.

Риби 19 февр. – 20 март

Важно е да изживеете този ден в хармония със себе си и другите. Но в същото време обърнете внимание на това, което не ви подхожда в другите хора и какво хората не харесват във вас, какви са ситуациите в живота ви?
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 15 май 2023

на горе