ЛЮБОВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)

любовен хороскоп за 8 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)

Любовен хороскоп за 4 август 2022: Това е денят, в който могат да се очакват всякакви прозрения в отношенията и любовта, например да отворите очите си за някои факти, които досега не са ви били очевидни. Може би ще получите шанс да се отървете от някои илюзии или да погледнете на любимия човек от нова, неочаквана страна. Освен това, днес е онзи уникален ден, когато дори такова ирационално чувство, като любовта е доста податливо на анализ.      

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)

Риган, най-силната билка срещу гъбички, паразити, хрема, грип, невроза…

Село Мечкул, по стъпките на Крали Марко

Любовен хороскоп за 4 август 2022, ето какво вещаят звездите за любовта

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 4 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Пазете се от твърде много думи и не поемайте инициативата. Днес, на 4 август, това може да се обърне срещу вас. Някои Овни ще се почувстват разочаровани от любимият човек, така че са вероятни сериозни емоционални състояния, особено ако връзката е станала рутина и е престанала да ви удовлетворява. Опитайте се да не вземате решения под влиянието на горещи емоции, а бъдете търпеливи. Пазете се от прибързаност – всякакви необмислени действия днес могат да се обърнат срещу вас. Звездите съветват Овена да не проявява твърде много активност.

Любовен хороскоп за 4 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 4 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Самата съдба днес обещава да бъде водач на влюбените Телци по пътя в любовните отношения. Разбира се, ако се вслушате в нейните съвети и държите сърцето си отворено. Звездите ви съветват в този ден да крачите смело към нови запознанства и срещи, да се доверявате на хората около себе си и да не пропускате своя шанс. Не пренебрегвайте офертите от приятели днес – съвместно пътуване до любимото ви кафене днес може да бъде неочаквано начало на романтична връзка. Отдайте се на случайността и оставете съдбата да реши всичко сама!

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Чудесно време за подобряване на отношенията. Днес бъдете готови да действате решително и да проявите чудеса от смелост. Звездите ви обещават нов и романтичен обрат на събитията, при условие че не се налагате на никого и не проявявате твърде много агресивност и напоритост. Организирайте романтичен обяд. Страхотен ден за почивка, забавление и укрепване на връзките. Опитайте се да избягвате каустичността и категоричността. Доверете се на чувствата си, но не планирайте твърде много неща наведнъж. Вероятно ще трябва да сте упорити или да настоявате да сте прави, като рискувате да влезете в конфликт с другите.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 4 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 4 август, звездите от хороскопа на небесната карта, съветват Рака непременно да излезе и в една или друга степен да се приобщи към обществото. Поканете любимия човек да сподели вашата страст, като ви придружи на нова театрална постановка или художествена изложба. Свободните Раци също трябва да прекарат този ден в съзерцание на красивото – купете си билет за музей, концерт или друго творческо събитие: именно на тези места звездите са им подготвили невероятни възможности за среща.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Настройте се за изненади – днес ще има особено много от тях. За тези, които все още не са срещнали своята сродна душа, звездите обещават интересно запознанство или съвсем нов обрат на събитията. Семейните и заети Лъвове ще разкрият тайна, заради която могат да променят мнението си за любимия човек, както към добро, така и към противоположното. Слушайте себе си. Днес това ще ви помогне да се справите с всякакви проблеми и неприятности, да преодолеете съмненията и ревността. Някои думи и действия на вашият човек ще изяснят ситуацията, така че се вслушайте в това, което чувате или научавате през този ден.

Любовен хороскоп за 4 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес Девата ще бъде изкушена да въведе ефекта на изненадата, експеримента и новото в любовните отношения! Хороскопът ви съветва: не сдържайте тези импулси. Това може да бъде интересно преживяване, което в крайна сметка води до обновяване и преход на отношенията на ново ниво. Въпреки, че все пак трябва да сте по-внимателни – може би вашият любим човек ще иска нещо съвсем различно в този ден и вместо смели експерименти, той би предпочел да получи от вас малко от най-обикновената нежност и романтика?

 

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 4 август, Везните обещават да бъдат запомнени дълго време с уникалното си излъчване, което ще бъде доловено от всички. Възможно е любимият човек да иска да ви зарадва с приятен подарък, изненада или дори да организира необичайна среща, която ще ви позволи да се опознаете по-добре. Ако самите вие отдавна не сте се осмелявали да декларирате чувствата си, то днес е чудесен момент да го направите. Звездите от хороскопа подсказват: за да изразите любовта не са нужни хиляди думи, а понякога е достатъчен един красноречив поглед, нежно докосване или букет свежи цветя.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес е денят, в който Скорпионът може да се сблъска с тревожни новини: да подозирате присъствието на съперник, да разберете неочаквана информация за любимия човек … Има няколко начина за разрешаване на ситуацията. Можете без да чакате много, да се опитате да разберете всичко или можете да изчакате по-нататъшното развитие. Звездите на хороскопа обаче предупреждават: може да се окаже, че си всичко е само и единствено плод на вашата фантазия. Денят е склонен към преувеличение и изкривяване на информацията. Така че съветът е: оставете настрана всяка неразбираема информация, върнете се към нея друг ден.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Пазете се от обсебването – днес то може силно да развали настроението както на вас, така и на сродната ви душа. Не давайте воля на подозрението – вероятно ще научите нещо, което ще ви накара да почувствате пристъпи на ревност и безпокойство. За тези, които все още не са срещнали своята сродна душа, звездите съветват да поемат инициативата и да слушат какво се случва сред вашите приятели и познати. Пазете се от грешки и несериозни действия – днес те ще ви струват скъпо и ще ви накарат да забравите за мира. Някои Стрелци ще се сблъскат с несправедливост, така че опитайте да си починете.

Любовен хороскоп за 4 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Две неща са противопоказни за Козирога днес: самотата и скуката. Затова звездите на хороскопа ви съветват да измислите приятно романтично забавление. Например, организирайте незабравима среща за любимия човек, като го поканите на необичайно място. Е, ако все още се наслаждавате на неангажирана свобода, това не трябва да е причина, да се затворите у дома. Посетете нов клуб или кафене, което отдавна сте искали да посетите. Днес можете не само да си прекарате добре, но и да създадете нови запознанства, включително и такива с романтичен изход.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Интересен и мистериозен ден във всяко отношение. Днес не само ще научите много нови и интересни неща, но и ще можете да се изявите в неочаквана роля. Някои Водолеи ще научат много интересни неща за любимия човек, ако станат по-внимателни и наблюдателни от преди. Сдържайте любопитството – днес можете да получите много, както продуктивна, така и невярна информация. Някои Водолеи ще имат шанс да научат много интересни неща за своята сродна душа, но няма да им е лесно да се справят със собствената си ревност и подозрителност. Опитайте се да не влизате в конфликт и не вземайте импулсивни решения.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 4 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Рибите днес ще бъдат трудни за разбиране – и не само за другите, но и за тях самите си. Желанията и чувствата им в този ден ще са с цветовете на дъгата, а понякога и противоречиви. Или ще искате ярка любов, или лек флирт, или като цяло да сте сами и никой да не ви притеснява. Въпреки това може да ви е интересно – да не се спирате само на едно нещо, а да имате няколко варианта. Но има нещо непрепоръчително в това: променливите желания водят до промени в настроението, така че представителите на противоположния пол, ще могат напълно да изпитат цялата богата палитра от емоции.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе