Любовен хороскоп за 2 април 2023
Астрология

Любовен хороскоп за 31 март 2023

Любовен хороскоп за 31 март 2023: Не приемайте присърце думите и делата на другите. Днес и двамата сте напрегнати и можете да си кажете много неприятни неща и да се карате. В този ден и двамата имате нужда от почивка. Веднага след като си починете, напомнете на партньора си мил SMS или уговорете романтична среща, но не планирайте откровени и сериозни разговори за през вечерта.

Една необикновена история, написана от мъж за женската сила

Дневен хороскоп за 31 март 2023

Април ще донесе огън от страст и ЛЮБОВ на пет зодии

Силата на любовта и на какво е способна тя

Сродни души – хора преродили се от миналото

Защо Анджелина Джоли иска да се запознае с новата приятелка на Брад Пит?

7 признака, че бившата му ревнува от вас

8 цветя, които активират положителна енергия и страст

Любовен хороскоп за 31 март 2023

Любовен хороскоп за 31 март 2023 зодия Овен

любовен хороскоп за 31 март 2023

Днес, според любовен хороскоп за 31 март 2023, звездите съветват Овните да подредят личния си живот. Не е ли всичко твърде объркващо в отношенията ви? Може би всичко се дължи на факта, че вие оставяте ситуацията да поеме в неясна посока и не искате да вземете информирани решения? Разбира се, когато става дума за чувства, не е толкова лесно да се анализира всичко. Днес, обаче ще трябва смело да се вгледате в себе си, за да продължите напред.

Любовен хороскоп за 31 март 2023 зодия Телец

любовен хороскоп за 31 март 2023

Днес, колкото и да се стремите към пламенна и страстна връзка с избраника си, най-вероятно това няма да бъде това, което сте очаквали. И не е от липса на страст, а от факта, че вие и вашата половинка ще има за какво да си говорите, освен за любов. В този ден ще имате всички шансове да намерите общ език по някои бизнес въпроси, като нищо може да откриете съвместен проект. А това е страхотно: общите интереси са най-добрата основа за истинска любов.

Любовен хороскоп за 31 март 2023 зодия Близнаци

Любовен хороскоп за 31 март 2023

Днешното странно настроение на Близнаците може да бъде разбрано само от любимия човек. За това, обаче трябва да се съобразите с едно условие – трябва да сте открити и честни със своята сродна душа. Не си струва да се колебаете и съмнявате, очаквайки, че партньорът ще разбере намеците ви и ще отгатне всичко сам. Ако днес сте решили да си поговорите от сърце, тогава това ще бъде високо оценено и прието с отворени обятия.

Любовен хороскоп за 31 март 2023 зодия Рак

Любовен хороскоп за 31 март 2023

Днес, според любовен хороскоп за 31 март 2023, по отношение на любовните въпроси, Ракът трябва да се научи да отстъпва и да бъде дипломатичен. Но не приемайте тази тактика като отстъпление. Любовта е като валс: първо единият партньор прави крачка напред, след това идва ред на другия. Сливайки се с този напред-назад ритъм, вие няма да искате да спрете никога повече! Днес е страхотен ден да се научите да танцувате… Тоест, научете се да се чувствате в ритъм, бъдете гъвкави и правете компромиси.

Любовен хороскоп за 31 март 2023 зодия Лъв

Любовен хороскоп за 31 март 2023

Днес този знак осъзнава, че връзката е в застой. За да я раздвижите и насочите към по-нататъшно развитие, трябва преди всичко да работите върху себе си. Може би имате страхове и комплекси, които ви пречат да се отпуснете напълно или принципи, които ви карат да отказвате дори прости компромиси. За свободните Лъвове не е трудно да се запознават, те са очарователни и общителни. Въпросът е дали искат връзка или статутът на свободен човек е по-удобен за момента?

Любовен хороскоп за 31 март 2023 зодия Дева

Любовен хороскоп за 31 март 2023

Днес Девата е в състояние реално да усеща какво е единството на противоположностите! Човекът, който харесвате, е в състояние да демонстрира всичко, което вие обичате. Само че, ако вие пиете чай, той/тя ще си поръча кафе. Ако вие сте на диета, вашият избраник в понеделник ще демонстрира гурме и завиден апетит. Има обаче нещо, което тези противоположности обединяват, но нека остане тайна, която вие двамата да разкриете.

Любовен хороскоп за 31 март 2023 зодия Везни

Любовен хороскоп за 31 март 2023

Днес, според любовен хороскоп за 31 март 2023: При всички негативни условия за този знак днес ще има място за проява на сантименталност. Тук много зависи от партньора, доколко е наясно с уникалната природа на този знак, дали няма да се обиди от опитите му да сподели негативните си емоции с всички наоколо. Представянето на свободните от вас пред потенциален партньор днес може да бъде успешно. Всъщност, това е непознат, пред когото можете поне временно да откриете непозната ви страна.

Любовен хороскоп за 31 март 2023 зодия Скорпион

Любовен хороскоп за 31 март 2023

Днес в любовните отношения с любимия човек вие ще бъдете капризни. Някои негови действия или думи, към които друг път бихте се отнесли спокойно, в понеделник, могат да станат повод за оплаквания, заяждания или молби. Звездите ви предупреждават, че всичко е за добро, ако е в умерени граници, защото търпението на партньора не е безгранично. Не бива да обръщате особено внимание на дребните неща.

Любовен хороскоп за 31 март 2023 зодия Стрелец

Любовен хороскоп за 31 март 2023

Днес звездите съветват Стрелецът да помисли какво е готов да направи в името на любовта си. Може би това е твърде много? За вас е особено важно да разберете, дали в името на любимия човек правите сделки с вашата съвест, гордост или някакви други големи жертви. Ако е така, струва си днес да решите как да промените това. Но не забравяйте: вие, както и всички останали, заслужавате най-доброто. Особено когато става дума за любов.

Любовен хороскоп за 31 март 2023 зодия Козирог

Любовен хороскоп за 31 март 2023

Този знак днес се отличава със специален инат, на който не всеки събеседник може да издържи. Нищо чудно, че казват, че приятелите се познават в беда, само за Козирога тази фраза звучи различно. Неговите лудории ще бъдат толерирани само от единия човек – другата половина и точно в този момент ще стане ясно колко ценна е тази връзка. Препоръчително е да обърнете внимание на това и горещо да благодарите на партньора си.

Любовен хороскоп за 31 март 2023 зодия Водолей

Любовен хороскоп за 31 март 2023

Днес за Водолея и любимата му може да се очертава труден разговор. Разбира се, че и вие, и вашата любов имате разминавания в мнението, което ще създаде известно напрежение. В процеса на днешния разговор, обаче звездите ви съветват, да обърнете внимание не толкова на това какво казва партньорът, а на това как точно го прави. В крайна сметка, това не е мозъчна атака, а разговор между две влюбени души. При такъв обмен на информация основният участник не трябва да бъде главата, а сърцето.

Любовен хороскоп за 31 март 2023 зодия Риби

Любовен хороскоп за 31 март 2023

Днес Рибите имат шанс леко да повдигнат завесата над бъдещето си и дори да надникнат отвъд! В личният ви живот са назрели големи промени, които вече са толкова осезаеми и реални, че в този ден ще ви напомнят за себе си. Това може да бъде смътно усещане, очакване или логично плануване. Още малко и животът ви ще се промени по начин, който дори не бихте могли да си представите! Магично е, нали?

infomax-logo-50-15-HW Прогноза за времето! По-значителни увеличения на облачността ще има над Западна България

infomax-logo-50-15-HW Ивелина Иванова: Защо участвам в „Ергенът“? ВИДЕО

Tagged , ,
на горе