преживяване в леглото; да спи
Любов и партньорство

7 признака, че иска да ви вкара в леглото, но не и връзка

Замисляли ли сте се дали човекът, с когото излизате, иска да имате сериозна връзка, или единствената му цел е просто да ви вкара в леглото. Всички мечтаят за идеалната връзка и намирането на голямата любов, но истината е, че понякога реалността е друга. И колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-скоро може да се предпазите от токсични взаимоотношения и от това да бъдете използвани. Ако отскоро сте започнали да се срещате с даден човек и се чудите какви са намеренията му, може да ви помогнем.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Пламъкът на една свещ може да запали хиляди други

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите преразкази на Червената шапчица в стила на различни писатели

Ето и някои признаци, че той иска да ви вкара в леглото, а не да има сериозна връзка с вас:

Не знаете много за него или за живота му

Ако се замислите, вероятно не знаете много за него. Момчетата, които просто искат да вкарат момичетата в леглото, често не разкриват подробности за живота си. Те държат на себе си и наистина ви казват само най-основните неща.

Никога не сте се срещали с приятелите му

Тъй като не иска да си мислите, че иска връзка, той вероятно ще ви държи далеч от приятелите си.

Човек, който иска само да се озове с вас в леглото, ще има нулев интерес да се разбирате с приятелите му. Така че той просто няма да ви запознае с тях. По принцип приятелите му може дори да не знаят за вас.

7 признака, че иска да ви вкара в леглото, но не и връзка
7 признака, че иска да ви вкара в леглото, но не и връзка

Нямате много общи неща

Помислете за това. Освен физическото ви привличане един към друг, има ли някаква връзка? Може дори да не знаете достатъчно за него, за да определите това, ако всичко, което иска, е да сте заедно в леглото. Но в крайна сметка просто не можете да намерите връзки и не знаете защо изобщо излизате с него, освен заради преживяването в леглото.

Спите заедно всеки път, когато излизате

Това е огромен знак и вероятно най-важният. Озовавате ли се в леглото всеки път, когато сте заедно? И кой е инициатор на това?

Ако е той, вероятно иска просто да ви вкара в леглото и да има физически отношения с вас. Някой, който ви харесва заради самите вас, няма да има нужда да ви вкарва в леглото при всеки удобен повод, а ще иска да ви опознае по-добре като човек.

Ако е това време от месеца, той изведнъж е по-малко достъпен

Той основно използва извинение след извинение, за да не излиза, докато сте в цикъл. Само за да ви задържи наоколо, той може да се съгласи да излезете поне веднъж през това време. В противен случай той ще бъде зает с работа, приятели или буквално с нещо друго, докато не свърши. Това е червен флаг, че той се интересува само от това да ви вкара в леглото и през останалото време не му трябвате.

7 признака, че иска да ви вкара в леглото, но не и връзка
7 признака, че иска да ви вкара в леглото, но не и връзка

Прелюдията всъщност не е нещо

И той не се интересува от това какво искате в леглото. В крайна сметка прелюдията ви вероятно не трае много дълго, защото той всъщност не се интересува от това да ви предразположи. Той е по-загрижен да получи собственото си удоволствие и това е всичко.

Нямате усещането, че той наистина се интересува от вас

Доверете се на интуицията си. Имаме инстинкти по някаква причина и ако усещате, че той ви иска само в леглото – което предполагаме, че е така, тъй като сте тук – тогава може би наистина е така.

Помислете за всички тези признаци и се запитайте дали чувствате, че той се интересува от вас. Повярвайте ни, ако един мъж се интересува от вас, а не иска просто да ви вкара в леглото, то вие ще го разберете. В случай, че предварително не сте се разбрали за подобен тип по-скоро физически отношения без сериозно обвързване, добре е да приключите тези неща навреме, за да не бъдете наранени и да не позволите да ви използва.

Вижте още:

Кои зодии искрят от магнетизъм

Светът очаква да види новото ви „Аз“: 4 начина да повишите своя личен магнетизъм

Уморихте ли се често да губите спокойствие? Ценни съвети как да се справите

Аромат, който привлича любовта – как да си направите парфюма на Афродита

Естествени антидепресанти: ТОП-7 парфюми, чийто аромат успокоява

Как лесно да изберем парфюм

Твоята чувствителност е СИЛА!

Tagged , ,
на горе