Зодиите, които манипулират половинката си да имат деца
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които манипулират половинката си да имат деца

Взаимоотношенията са свързани с това да сте на една и съща страница с партньора си. Това е от особено голямо значение, когато става въпрос за взимане на важни житейски решения. В хода на живота обаче някои партньори достигат определени етапи по-рано от други. Те често са готови за нови приключения преди половинката им. Подготовката за това да имат деца е едно такова начинание и ако не сте на една вълна, това може да предизвика напрежение. Ето защо има някои зодии, които се опитват по хитър начин да склонят партньора си да станат родители, въпреки той да не е готов.

Ето и кои са зодиакалните знаци, които манипулират половинките си да имат деца, независимо от желанието му:

Рак

Представителите на зодия Рак са известни със своята грижовност и стремежа си винаги да закрилят близките си. Тези хора са близки с майките си и обичат да създават комфорт на всички около себе си. Те имат склонност да бъдат невероятни родители и често мечтаят да създадат собствено семейство. Разбира се, а това включва и да имат деца. По тази причина те са готови да го постигнат по всякакъв начин, разбира се без да стигат до непозволени крайности. Просто воденето на психологическа война е типично за тях, когато искат нещо. Те използват прословутите си големи очи на кученце, опитвайки се да убедят партньора си в нещо. И тук не става въпрос само за въпроса с наследниците и това да имат деца. Те винаги действат по този начин, независимо за какъв аспект от живота става дума. Да предизвикват у другия чувство за вина е типичен техен прийом, за да станат нещата така, както искат.

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Телец

Когато става въпрос за Телец, животът на този земен знак се върти около прехраната и техните семейства. И бебетата са огромна част от това. Така че мъжът Телец често може да е готов да направи следващата стъпка в разрастването на семейството си. Това често става още преди жената до него да го е поискала, макар обикновено тенденцията да е обратна. В такива случаи Телците започват да говорят сладко на любовниците си, за да ги убедят по-скоро да имат деца. Независимо дали дргуият е готов или не, те ще прекарат дълги часове в опити да им внушат, че това е правилното решение.

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Риби

Рибите имат по-фин подход към убеждаването на своята половинка в това да имат деца. Повечето от тях ненавиждат споровете и шумните разногласия с партньорите си. Това може да бъде изключително емоционално изтощително за този чувствителен воден знак. Затова те очакват своите близки и членовете на семейството си да свършат тяхната работа. Рибите разчитат на роднините си да принудят нежно половинката им да се съгласи. Те подтикват семейството си да пита жената насочващи въпроси. Такъв например е кога планират да ги зарадват с „добрите новини“. Много често обаче този подход не е подходящ, защото постига обратен ефект. Жената започва да се чувства все по-притисната от близките на мъжа й и това води до семейни конфликти. Така че, в стремежа си да избегнат разправиите, Рибите постигат точно обратното. Създават още по-големи такива, но го разбират, когато вече е възникнало напрежение.

Бог има план за теб. Просто повярвай

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе