Ивет Лалова със секси фотосесия
Интересно

Ивет Лалова със секси фотосесия

Ивет Лалова показа перфектно тяло на плажа на Тенерифе. Една от най-популярните ни и успешни спортистки беше на тренировъчен лагер на испанския остров до преди дни и направи съпричастни феновете си с природните красоти на град, но и с прелестите на перфектно поддържаното си спортно тяло.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova)

Докато в България зимните температури не ни позволяват да захвърлим якетата, спринтьорката прекара първите седмици на годината на топло. В тази част от годината спортистите ни често търсят по-топлите кътчета на света за своя подготовка. Лалова няма да се състезава през зимния сезон, когато са турнирите по лека атлетика в зала. Родената в София атлетка е насочила тренировъчния си план към лятото, когато основен фокус са Олимпийските игри в Токио.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova)


Между тежките тренировки Лалова намери време да разпусне и на плажа и да се потопи във водите на Атлантическия океан, като сподели снимки как разпуска със съпруга си Симоне Колио, който е и неин треньор, и кучето им Токио. Семейството осинови домашния си любимец през миналата година, след като дългогодишният им верен страж лабрадорът Болт почина. Имената на кучетата им не са случайни. Болт беше кръстен на най-бързия човек на планетата – Юсейн Болт. Токио пък е кръстен на предстоящите Олимпийски игри в японската столица. Сестрата на Ивет – Ани, има куче Рио, което също не носи случайно името на бразилския мегаполис. Дакелът влезе в дома на семейство Лалови докато Ивет жънеше успехи на Олимпийските игри в Рио.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova)

В момента Ивет Лалова се подготвя за участие на своите пети Олимпийски игри. А Тенерифе е любимо нейно място за зимни лагери. Преди година тя също беше на най-големия от Канарските острови и дори там я хвана COVID-19 пандемията. Със Симоне имаха сериозни затруднения със клопката на ограничените пътувания, но все пак успяха да се приберат здрави в София, където изкараха няколко месеца в очакване на новия състезателен период. Двамата живеят в италианския град Риети, но предвид тежката ситуация на Ботуша миналата зима, те не рискуваха да летят от Тенерифе към Рим.

на горе